puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Club Brugge x Racing Genk Play Off 1 woensdag 16 april 2014 om 20u30

Dinsdag 15 april, 2014

Club Brugge x KRC Genk
Na elke ronde lijken de play-off wedstrijden in de Belgische Jupiler Pro League alleen maar spannender te worden. Afgelopen speelronde lieten zowel Standard Luik als Club Brugge namelijk opnieuw punten liggen, waardoor de titelstrijd weer helemaal open is. Aankomende speelronde speelt Club Brugge in eigen huis tegen RC Genk. Kan Club Brugge de nederlagen tegen Zulte Waregem en Anderlecht weg spelen of zal het opnieuw ten onder gaan? Een voorbeschouwing.

Club Brugge

Tegen het einde van de competitie en met de play-off wedstrijden in zicht, leek het erop dat Club Brugge zich nadrukkelijk opwierp als titelkandidaat. De ploeg was de enige die zienderogen dichterbij kwam bij de tot dan toe ongenaakbare koploper Standard Luik en leek met het ook op de play-off wedstrijden in een uitstekende vorm te verkeren. Hoe anders kan de wereld er enkele wedstrijden later uitzien. Club Brugge verloor namelijk twee keer op rij, van zowel Anderlecht als Zulte Waregem, waardoor de Bruggenaren beide ploegen ook nog eens langszij zagen komen in play-off I. Gelukkig verspeelde ook Standard Luik punten, waardoor Club nog steeds alle kans maakt op het kampioenschap. Dan mag men echter geen steek meer laten vallen. Er moet in eigen huis gewonnen worden van Racing Genk, dat inmiddels geen rol meer speelt in de strijd om het kampioenschap. Alleen dan blijft Club Brugge in de race en heeft het alles nog in eigen hand. Wanneer men verliest wordt de achterstand te groot en is het kampioenschap definitief verloren.

Racing Genk

Racing Genk kent een wisselvallig seizoen en dreigt uiteindelijk overal naast te grijpen. Men wist zich ternauwernood te plaatsen voor play-off I, maar wist daarin tot nog toe nauwelijks indruk te maken. Om de titel speelt men sowieso niet meer en het is nog de vraag of Racing Genk uiteindelijk een ticket kan bemachtigen voor de Europa League. Afgelopen speelronde kreeg Genk de ultieme kans om de volle drie punten te pakken, nadat Standard de hele tweede helft met een man minder moest spelen. De ploeg kwam echter tot tweemaal toe achter en mocht achteraf blij zijn dat het met een gelijkspel de wedstrijd beëindigde en daardoor een punt pakte.

Voorspelling

Hoewel Club Brugge tweemaal op rij heeft verloren, bezit de ploeg meer kwaliteit dan Racing Genk en speelt het bovendien thuis. We denken dan ook dat Club Brugge deze wedstrijd gemakkelijk en met ruime cijfers zal winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Club Brugge en Racing Genk :

 
Brugge
Gelijkspel
Genk
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.50
4.00

6.00

Unibet >> Wedden op Unibet
1.60
3.75
5.50
bWin >> Wedden op bwin
1.50
4.00
5.50
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.52
3.95
5.80
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.50
4.00

6.00

Club Brugge x KRC Genk zal Plaats : Jan Breydelstadion. Sint-Andries, 8200, Brugge, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook