puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Club Brugge x Standard Luik Play Off 1 maandag 21 april 2014 om 14u30

Vrijdag 18 april, 2014

Club Brugge x Standard Luik
Het lijkt er wel op dat het elke ronde weer spannender wordt in de play-off wedstrijden van de Belgische Jupiler Pro League. Komende speelronde speelt Club Brugge in eigen huis tegen Standard Luik. Kan Club Brugge langszij komen bij de koploper of weet Standard verder uit te lopen? Net zoals bij vrijwel iedere wedstrijd in play-off I, zijn de belangen ontzettend groot en lijkt het erop dat de ploeg die het beste met de druk om kan gaan uiteindelijk aan het langste eind zal trekken. Wie van deze twee ploegen zal dat zijn? Een voorbeschouwing.

Club Brugge

Eigenlijk verloopt het hele seizoen al prima voor de Bruggenaren. Men verkeert de gehele competitie al bovenaan de ranglijst en was bovendien de enige ploeg die optimaal wist te profiteren van het puntverlies dat Standard Luik diverse malen leed aan het einde van de reguliere competitie. In de play-off wedstrijden lijkt alles tot nu toe ook prima te gaan, al moest Club Brugge een gevoelige tik incasseren op bezoek bij Anderlecht. Men verloor namelijk kansloos met 3-0. Alsof dat nog niet genoeg was, moest men de wedstrijd erna op bezoek bij Zulte Waregem, dat tot nog toe ongeslagen is in de play-off. Ook deze wedstrijd ging verloren. Afgelopen week werd er echter van Genk gewonnen, waardoor Club Brugge, ondanks alles, gewoon meestrijdt om het kampioenschap in play-off I. De wedstrijd tegen Standard is dus ontzettend belangrijk en men zal alles op alles zette om deze thuiswedstrijd te winnen.

Standard Luik

Richting het einde van de competitie leek Standard haar goede vorm kwijt te raken. Ook in play-off I gaat niet alles van een leien dakje bij de gedoodverfde favoriet voor de titel. uit drie wedstrijden werden slechts vier punten gehaald en dat is niet genoeg voor een kampioen. Wel hield Standard met tien man knap stand tegen Racing Genk. Als men aan kop van de ranglijst wil blijven staan en enige afstand wil houden van de achtervolgende ploegen, zal Standard deze wedstrijd moeten winnen. Dat zal echter niet vanzelf gaan, aangezien ook Club Brugge de titel wil behalen.

Voorspelling

Beide ploegen lijken over de top van hun vorm heen te zijn. We verwachten dan ook dat ze aan elkaar gewaagd zijn en voorspellen dat Club Brugge uiteindelijk zal winnen. De ploeg speelt immers thuis en dat geeft vaak net even dat beetje extra dat nodig is.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Club Brugge en Standard Luik :

 
Club Brugge
Gelijkspel
Standard Luik
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.20
3.20

3.00

Unibet >> Wedden op Unibet
2.25
3.40
3.20
bWin >> Wedden op bwin
2.20
3.20
3.00
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.24
3.25
3.05
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.20
3.20

3.00

Club Brugge x Standard Luik zal Plaats : Jan Breydelstadion. Sint-Andries, 8200, Brugge, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook