puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds FC Anzhi Makhachkala x KRC Genk Europa League 20 februari 2014 om 18u00

Woensdag 19 februari, 2014

FC Anzhi Makhachkala x KRC Genk
Op 20 februari 2014 om 18:00 zal er een spannende wedstrijd worden gespeeld in de Europa League. De wedstrijd zal worden gespeeld in het Khazar Staduim. FC Anzhi Makhachkala is een jonge voetbalclub uit Rusland die is opgericht in 1991. De thuiswedstrijden van deze voetbalploeg worden gespeeld in het Dinamostadion. De trainer van deze voetbalploeg is Gadzhi Gadzhiyev. De Nederland Guus Hiddink heeft deze voetbalploeg ook getraind. FC Genk is een voetbalploeg uit Belgie en is opgericht in 1923. Mario Been is op dit moment trainer van de voetbalploeg.

Vorm en perspectief van FC Anzhi Makhachkala

FC Anzhi Makhachkala doet op dit moment goede zaken in de Europa League. Het belooft daarom een spannende wedstrijd te worden op 20 februari 2014. Vorig jaar behaalde voetbalploeg de 3e plaats in de Russische competitie. Afgelopen zomer hebben echter veel grootverdieners de voetbalploeg verlaten. In de Russische competitie staat de voetbalploeg er op dit moment niet heel goed voor. Het zal er dus om spannen wie de wedstrijd zal gaan winnen. De voetbalploeg zal er alles aan doen om de achtste finales te halen.

Vorm en perspectief van FC Genk

RC Genk veroverde in 2013 de beker in het Belgische voetbal. In de Europa League doet Mario Been momenteel goede zaken met RC Genk. Al een aantal wedstrijden op rij is de ploeg ongeslagen. In de Jupiler Pro League doet hij echter niet zulke goede zaken. Veel van de laatst gespeelde wedstrijden zijn door de voetbalploeg verloren. Juist het wisselende spel van de voetbalploeg maakt dat het onzeker is of ze de wedstrijd tegen FC Anzhi Makhachkala zullen winnen op 20 februari 2014. Daar staat tegenover dat RC Genk de meeste wedstrijden tegen FC Anzhi Makhachkala heeft gewonnen.

Voorspelling van de uitslag

Het zal er om spannen wie de wedstrijd gaat winnen. Hoe sterk FC Anzhi Makhachkala vorig jaar was in de Russische competitie, zo zwak zijn ze nu. Daar tegenover staat dat er in de Europa League prima gevoetbald wordt. RC Genk maakt ook zeker kans om te winnen tegen FC Anzhi Makhachkala. De meeste onderlinge wedstrijden die zijn gespeeld, die zijn gewonnen door RC Genk. Statistisch gezien maakt RC Genk daarom de meeste kans om te winnen. Een ploeg als FC Anzhi Makhachkala mag echter zeker niet onderschat worden, gezien de eerder behaalde resultaten.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen FC Anzhi Makhachkala en RC Genk :

 
FC Anzhi Makhachkala
Gelijkspel
RC Genk
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.90
3.30
2.40
Unibet >> Wedden op Unibet
3.00
3.25
2.30
bWin >> Wedden op bwin
2.75
3.25
2.35
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.90
3.30
2.40

FC Anzhi Makhachkala x KRC Genk zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Europa League zowel van de gespeelde wedstrijden als van die die nog moeten plaatsvinden.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook