puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds FC Barcelona x Manchester City Champions League 12 maart 2014 om 20u45

Dinsdag 11 maart, 2014

FC Barcelona x Manchester City
In de Europese competitie komen zo langzaamaan de groten tegenover elkaar te staan. Maar ook onder die groten zijn er weer verschillen. Zo steekt Barcelona al jaren boven iedereen uit en is alleen dan kwetsbaar wanneer Messi ontbreekt.

Manchester City is van een geheel andere orde. De club gaat al jaren gebukt onder de hegemonie van stadgenoot United. Dat dat zeer deed is duidelijk. Dat men blij is met de komst van een grote investeerder eveneens. En wat hen heel gelukkig maakt is dat United nu de club is waar de klappen vallen, terwijl City mee bovenin draait. Toch gaat het dit jaar een stuk minder makkelijk dan in 2012 waar ze het kampioenschap binnen sleepten ten koste van de eeuwige concurrent United. Manchester City is inmiddels ook een team waar sterren als Dzeko en Fernandino wekelijks hun tegenstanders tot wanhoop drijven.

De hamvraag is natuurlijk of dit team in staat is het Barcelona op eigen veld moeilijk te maken. Of ze erin zullen slagen de 2-0 achterstand die ze hebben opgelopen in hun thuiswedstrijd te veranderen in een positief resultaat.

Messi

Het wonderkind van Barcelona zit in een dip. Tijdens de oefeninterland van Argentinië tegen Roemenië stond hij te braken op het veld. Misschien iets verkeerd gegeten? Of oververmoeid? Feit is dat Barcelona al weken stroef draait en alweer verloren heeft, waardoor de kans op de Spaanse titel klein geworden is. Feit is ook dat Barcelona zonder Messi verzwakt is. Dus mocht hij ziek zijn en niet kunnen spelen, worden de kansen voor Manchester City vergroot.

Pikant is dat City een bod van 200 miljoen euro op Messi heeft uitgebracht. Barcelona heeft laten weten onder het halve miljard zelfs niet na te denken. Wat speelt er nu achter de coulissen? Zou Messi een kans om te vertrekken aangrijpen? Wat als de geldschieter van City die 500 miljoen gaat aanbieden? Hoe reageert Messi zelf op dit alles? Niet goed in zijn vel zitten. Weten dat men voor hem een ongelooflijk bedrag neer wil leggen, waardoor hij de duurste speler aller tijden wordt?

Feiten

Feit is dat onder normale omstandigheden Barcelona geen kind aan City zal hebben en relatief eenvoudig de volgende ronde zal halen. De twijfel over de vorm en de problemen rondom hun sterspeler zal daar in principe niet veel aan veranderen. Jammer voor Manchester City dat zo hunkert naar erkenning en succes.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen FC Barcelona en Manchester City :

 
FC Barcelona
Gelijkspel
Manchester City
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.55
4.40
5.50
Unibet >> Wedden op Unibet
1.52
4.65
6.00
bWin >> Wedden op bwin
1.50
4.75
5.25
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.55
4.40
5.50

FC Barcelona x Manchester City zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Circus Bet - Legaal wedden op sport in België

Circus Bet : bookmaker fiche en ons advies
Circus Bet - Logo Licentie België KSC Circus Bet Circus Bet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+124893.

Website : Circus Bet Download Circus Bet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook