puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds FC Sevilla x Real Betis Sevilla Europa League 13 maart 2014 om 21u05

Woensdag 12 maart, 2014

FC Sevilla x Real Betis Sevilla
Niet alleen in de Champions League staan weer wedstrijden voor de deur. Ook de Europe League gaat deze week verder. We zijn inmiddels aangeland bij de laatste zestien van het toernooi en we zien dat de sterkste overblijven, samen met enkele verrassingen. In de kwartfinale neemt FC Sevilla het op tegen Real Betis Sevilla. Wie zal dit Spaans onderonsje winnen en zich over twee wedstrijden weten te plaatsen voor de halve finales van het toernooi? Een voorbeschouwing.

FC Sevilla

Sevilla is bezig aan een prima seizoen en bezet op dit moment de zevende plaats in de Spaanse competitie. Men wil echter omhoog blijven kijken en dat is natuurlijk ook mogelijk. De ploeg lijkt juist op tijd in vorm te zijn voor de Spaanse clash in de kwartfinale van de Europa League. Men wist de laatste drie wedstrijden te winnen en de spelers zullen dan ook vol zelfvertrouwen toeleven naar de wedstrijd die donderdag 13 maart gespeeld zal worden. Ook in de Europa League ging alles tot dusver vrij eenvoudig. Sevilla wist zich in de poulefase eenvoudig te plaatsen voor de volgende ronde en eindigde dan ook als groepswinnaar. In de achtste finale ging het wat lastiger. Uit tegen Maribor werd er met 2-2 gelijk gespeeld, waarna een nipte 2-1 thuisoverwinning voldoende was om zich te plaatsen voor de kwartfinale.

Real Betis

Voor Real Betis zal het in dit tweeluik erop of eronder zijn. De ploeg staat in de competitie troosteloos onderaan, maar wist ondertussen dus wel de kwartfinale van de Europa League te behalen. De ploeg zal naar alle waarschijnlijkheid dit jaar degraderen. Men staat immers maar liefst vijf punten achter op de eerstvolgende ploeg en heeft bovendien een wedstrijd meer gespeeld. Toch zal men zichzelf niet kansloos achten in het tweeluik met Sevilla. De generale repetitie is overigens goed afgesloten. Afgelopen weekend werd er thuis met 2-0 gewonnen van Getafe. Real Betis zal er alles aan willen doen om dit seizoen nog enig kleur te geven en zal dan ook voor elke meter op het veld willen vechten om zo kans te blijven maken op de halve finale van de Europa League.

Voorspelling

Sevilla is op papier de betere ploeg en speelt ook nog eens thuis. We verachten echter een ongekend fel Real Betis. Toch denken we dat de voetballende kwaliteiten de doorslag zullen geven en voorspellen we een overwinning voor Sevilla.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen FC Sevilla en Real Betis Sevilla :

 
FC Sevilla
Gelijkspel
Real Betis Sevilla
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.50
4.00
6.75
Unibet >> Wedden op Unibet
1.50
4.35
6.00
bWin >> Wedden op bwin
1.50
4.10
6.25
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.50
4.00
6.75

FC Sevilla x Real Betis Sevilla zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Europa League zowel van de gespeelde wedstrijden als van die die nog moeten plaatsvinden.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook