puce H1 Geld-Kansspel.be

De vriendschappelijke wedstrijd tussen Frankrijk en Nederland op 5 maart 2014 21u00

Dinsdag 4 maart, 2014

Frankrijk x Nederland
Op 5 maart 2014 wordt er een vriendschappelijke WK-oefenwedstrijd gespeeld tussen Frankrijk en Nederland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de France. Dit stadion ligt in het hartje van Frankrijk, namelijk Parijs. Frankrijk en Nederland hebben 22 keer eerder tegen elkaar gespeeld. Nederland wist daarvan 10 wedstrijden te winnen en Frankrijk 8 wedstrijden. Er werden 4 wedstrijden gelijkgespeeld. Op 13 juni 2008 werd er voor het laatst tegen elkaar gevoetbald en dit duel werd in het voordeel beslecht van Nederland. Zal dit deze wedstrijd ook weer gaan gebeuren?

Het Nederlands Elftal

Een aantal jaren geleden heeft het Nederlands Elftal veel goede resultaten geboekt. Het laatste EK voor Nederland is onder de leiding van Bert van Marwijk dramatisch verlopen. En dat terwijl Nederland 2 jaar daarvoor wel in de finale stond van het WK. Inmiddels is Louis van Gaal al een tijdje trainer van het Nederlands Elftal en dat lijkt voor wat stabiliteit in de voetbalploeg gezorgd te hebben. De resultaten die geboekt worden zijn ook zeker niet onaardig. Nummer 10 is de positie van Nederland op de FIFA-ranking. Recent is Nederland in gehaald door grote voetbalmacht Brazilië. België staat een plekje lager.

Het Franse Elftal

Frankrijk heeft een aantal jaren slecht gevoetbald, maar inmiddels zit het Franse Elftal weer enigszins in de lift. Toch heeft de voetbalploeg een aantal wedstrijden verloren tegen grote voetbalmachten zoals Duitsland en Brazilië. Het zal er daarom om spannen of Frankrijk de wedstrijd tegen Nederland weet te winnen. Frankrijk staat op de 20e plaats van de FIFA-ranking. Nederland staat 10 plaatsen hoger. Wil Frankrijk daar verandering in brengen, dan zal er gewonnen moeten worden van Nederland die op dit moment best goede resultaten weet neer te zetten.

Voorspelling

Het zal er om spannen wie de wedstrijd zal gaan winnen. Vooralsnog lijkt Nederland de beste papieren te hebben. Dit komt enerzijds vanwege de FIFA-ranking, anderzijds speelt Nederland ook veel stabieler dan Frankrijk. Frankrijk speelt beter dan een aantal jaar geleden, maar lijkt wel van ver te moeten komen. De toptijden van die in de periode van stervoetballer Zidane lijken nog niet echt terug te keren. Frankrijk zou echter zo maar voor een verrassing kunnen zorgen door alsnog de wedstrijd te winnen. Tot de laatste minuut gespeeld is, zal het dan ook zeker een spannende wedstrijd blijven.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Frankrijk en Nederland :

 
Frankrijk
Gelijkspel
Nederland
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.35
3.30
3.00
Unibet >> Wedden op Unibet
2.30
3.30
2.90
bWin >> Wedden op bwin
2.30
3.25
3.10
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.35
3.30
3.00

Frankrijk x Nederland zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken voor vriendschappelijke internationale wedstrijden terugvinden.

Circus Bet - Legaal wedden op sport in België

Circus Bet : bookmaker fiche en ons advies
Circus Bet - Logo Licentie België KSC Circus Bet Circus Bet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+124893.

Website : Circus Bet Download Circus Bet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook