puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KRC Genk x Club Brugge 9 februari 2014 om 20:00

Donderdag 6 februari, 2014

KRC Genk x Club Brugge
Komend weekend wordt alweer de vijfentwintigste speelronde in de Belgische Jupiler Pro League gespeeld. Daarin neemt RC Genk het zondag 9 februari op tegen Club Brugge. Beide ploegen mogen eigenlijk niet verliezen. RC Genk zakt namelijk steeds verder weg en als het zo doorspeelt komt zelfs een top zes klassing, die noodzakelijk is om deel te nemen aan play-off I, in gevaar. Tegelijkertijd wil Club Brugge inlopen op koploper Standard Luik dat inmiddels een voorsprong heeft van maar liefst tien punten. Wie van beide ploegen zal deze wedstrijden de punten binnenhalen? Een voorbeschouwing.

Racing Genk

Het gaat de laatste tijd helemaal niet zo goed bij de Racing Genk. Hoewel zowel het bestuur als de spelers volmondig hun vertrouwen in trainer Mario Been uitspreken, lijkt zijn positie steeds meer in gevaar te komen. Gelukkig zorgden Vossen en Cisse ervoor dat er afgelopen speelronde eindelijk weer eens wat te juichen viel voor Been en zijn mannen. De ploeg wist dankzij deze twee doelpuntenmakers met 0-2 te winnen van KV Mechelen. Daarmee zijn natuurlijk niet alle problemen voorbij, maar langzamerhand lijkt de ploeg uit het dal te klimmen en komen er ook belangrijke spelers terug van blessures. Voor deze broodnodige overwinning werd er vijf wedstrijden op rij verloren. De ploeg hoopt nu dan ook een goede serie neer te zetten om zichzelf op deze wijze te verzekeren van deelname aan play-off I. Dan moet echter wel de lastige thuiswedstrijd tegen titelkandidaat Club Brugge gewonnen worden.

Club Brugge

Na een sterke start van de competitie, lijkt ook bij Club Brugge langzaam maar zeker de vorm te zakken. De ploeg behaalde in de laatste zes wedstrijden slechts acht punten en dat is simpelweg te weinig voor een titelkandidaat. Club Brugge leed onder andere een gevoelige nederlaag tegen Anderlecht en wist vorige week maar nipt een blamage tegen hekkensluiter Bergen in eigen huis te voorkomen. De achterstand op koploper Standard Luik is inmiddels al opgelopen tot tien punten en om dit gat niet nog groter te laten worden, moet er gewonnen worden bij Genk. Club Brugge zal dus vol op de aanval gaan spelen en alle zeilen willen bijzetten om de drie punten uit het vuur te slepen.

Voorspelling

Omdat beide ploegen in niet al te beste vorm verkeren, verwachten we dat het thuisvoordeel van Racing Genk de doorslag zal geven. We voorspellen dus een overwinning voor Racing Genk.

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KRC Genk en Club Brugge :

 
Racing Genk
Gelijkspel
Club Brugge
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.20
3.30
3.20
Unibet >> Wedden op Unibet
2.25
3.30
3.00
bWin >> Wedden op bwin
2.20
3.25
2.95
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.20
3.35
3.22
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.40
3.30
2.60

KRC Genk x Club Brugge zal Plaats : Cristal Arena. Stadionplein 4, 3600, Genk, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Circus Bet - Legaal wedden op sport in België

Circus Bet : bookmaker fiche en ons advies
Circus Bet - Logo Licentie België KSC Circus Bet Circus Bet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+124893.

Website : Circus Bet Website Circus Bet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook