puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KV Kortrijk x Standard Luik zaterdag 2 augustus 2014 om 18u00

Donderdag 31 juli, 2014

KV Kortrijk x Standard  Luik
De Belgische competitie is alweer in volle gang. Afgelopen weekeinde werden in de Jupiler Pro League de eerste wedstrijden gespeeld. In de tweede competitieronde, aanstaande zaterdag en zondag, speelt Kortrijk in eigen huis tegen Standard Luik, een van de titelkandidaten.Kan Kortrijk deze wedstrijd naar zich toe trekken of weet Standard Luik net als vorige week te winnen en blijft het ongeslagen? Een voorbeschouwing.

Kortrijk

Kortrijk kende vorig jaar een prima seizoen, al werd het doel niet behaald. Men wilde, net als het jaar ervoor, bij de eerste zes eindigen om zich te plaatsen voor play-off I. Dat lukte niet, al was men toch tevreden met de negende plaats. Men maakte vooral in de nacompetitie veel indruk. In play-off II wist Kortrijk namelijk groepswinnaar te winnen. In de finale tegen Oostende ging het echter mis; er werd twee keer gelijk gespeeld, waarna Oostende de strafschoppen beter nam. Dit jaar is men vastberaden om Europees voetbal te halen in Kortrijk. Dan zal men zich echter wel met de top van de competitie moeten kunnen meten en daar is komend weekeinde gelijk de mogelijkheid voor. In de eerste competitiewedstrijd ging men onderuit tegen een andere titelkandidaat; Zulte Waregem. In een saaie wedstrijd wist Zulte relatief eenvoudig te winnen met 2-0. Tegen Standard Luik zal het toch beter moeten gaan voor Kortrijk, zeker omdat ze nu de eerste thuiswedstrijd van het seizoen spelen.

Standard Luik

Na de gemiste titel vorig jaar, zint Standard Luik op wraak. Afgelopen seizoen stond met immers lang fier aan kop en eindigde men in de reguliere competitie ook als koploper. In play-off I werd Standard echter alsnog voorbijgestreefd door Anderlecht en dat doet nog steeds pijn in Luik. Men is dan ook enorm gedreven om dit jaar wel de titel te pakken. In Luik weet men inmiddels dat het vooral belangrijk is om in de nacompetitie in vorm te zijn, maar het is natuurlijk ook van groot belang om hoog in de reguliere competitie te eindigen. De eerste competitiewedstrijd, afgelopen weekeinde, werd er direct met 3-0 gewonnen van Charleroi en Standard Luik zal deze overwinning een passend vervolg willen geven in de wedstrijd tegen Kortrijk.

Voorspelling

Kortrijk zal in de eerste thuiswedstrijd alles op alles zetten om de volle buit binnen te slepen. We schatten Standard Luik echter hoger in en voorspellen daarom een overwinning voor Standard.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KV Kortrijk x Standard Luik :

  Kortrijk Gelijkspel Standard
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 3.1 3 2.1
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 3.3 3.4 2.15
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 3.2 3.4 2.2
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 3 3.3 2.15
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 3.15 3.35 2.16
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 3.3 3.4 2.15

KV Kortrijk x Standard Luik zal Plaats : Guldensporenstadion. Moorseelsestraat 111B, 8500, Kortrijk, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook