puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KV Mechelen x KRC Genk zondag 27 juli 2014 om 14u30

Zondag 27 juli, 2014

KV Mechelen x KRC Genk
De wedstrijd tussen Genk en Mechelen zal plaatsvinden op 27 juli 2014. De wedstrijd begint om 14:30 uur en wordt gespeeld in het Argos Oil Stadion. Beide ploegen zijn helemaal klaar voor de wedstrijd en zullen maar al te graag willen winnen. Hoewel Mechelen als 7 geëindigd is en Genk als 12e, heeft Genk in de laatste 3 duels tegen Mechelen wel 3 overwinningen uit de wacht weten te slepen. Daarmee heeft de ploeg het zeker niet onaardig gedaan. Zal het Genk weer lukken om tijdens deze wedstrijd Mechelen te verslaan?

Mechelen

Aleksandar Jankovic, de nieuwe trainer van Mechelen, is helemaal klaar voor de komende wedstrijd. Hij is de nieuwe trainer van de ploeg tijdens dit seizoen in de Pro League. De drive om te winnen is erg groot binnen de ploeg en dus zal Genk zeker op zijn hoede moeten zijn. Mechelen kan onder leiding van zijn nieuwe trainer misschien wel heel gevaarlijk uit de hoek komen deze wedstrijd. Mechelen is het laatste seizoen als 7e geëindigd en behoort daarmee tot de top 10 in de Pro League.

Genk

Genk is als 12e geëindigd in het vorige seizoen en viel daarmee helaas buiten de top 10. De ploeg staat daarom voor een grote uitdaging en zal hard moeten vechten om een overwinning te kunnen behalen op Mechelen. Het is echter zeker mogelijk wanneer er hard gewerkt wordt. De laatste 3 duels die gespeeld werden tussen Mechelen en Genk, werden allemaal beslist in het voordeel van Genk. Daarmee heeft de ploeg een uitstekend resultaat te weten behalen en het is natuurlijk de kunst om dit ook zoveel mogelijk vast te houden. Zal het Genk opnieuw lukken, of moet de ploeg dit keer het onderspit delven tegen Mechelen?

Een mogelijke winnaar

Wanneer er wordt gekeken naar de laatste cijfers, ligt het in de lijn van de verwachting dat Genk de wedstrijd zal winnen. De laatste 3 duels werden namelijk ook gewonnen. Daar staat wel tegenover dat Mechelen als 7e is geëindigd in het laatste seizoen en Genk als 12e. Daarom is het lastig om een goede voorspelling te maken. Beide ploegen hebben hun sterke en zwakke kanten en maken zeker kans om deze wedstrijd op hun naam te schrijven. De tijd zal uitwijzen wie de uiteindelijke winnaar van dit duel zal zijn.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KV Mechelen x KRC Genk :

  Mechelen Gelijkspel Genk
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 2.7 3.3 2.45
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 2.65 3.3 2.6
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.75 3.3 2.5
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.6 3.2 2.5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 2.58 3.25 2.58
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.65 3.3 2.6

KV Mechelen x KRC Genk zal Plaats : Argosstadion Achter de Kazerne. Ziekebeemdenstraat, 2800, Mechelen, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook