puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Lierse SK x KV Oostende Play Off 2 zaterdag 19 april 2014 om 20u00

Donderdag 17 april, 2014

Lierse SK x KV Oostende
In play-off II van de Jupiler Pro League wordt bikkelhard gestreden met als inzet een ticket voor de Europa League. Hoewel enkele ploegen het opzichtig af laten weten, zien de meeste deelnemers een Europa League ticket als een bekroning op het seizoen. In groep A speelt Lierse zaterdag 19 april in eigen huis tegen koploper Oostende. Kan Lierse de wedstrijd winnen en de strijd daardoor weer spannend maken in groep A? Of weet Oostende de wedstrijd naar zich toe trekken en daarmee een grote stap te zitten richting winst van deze poule? Een voorbeschouwing.

Lierse

Nadat Lierse vorig jaar ternauwernood play-off III wist te ontlopen, was dat ook dit seizoen de eerste doelstelling van de ploeg. Men was dan ook meer dan tevreden met de twaalfde plaats waar Lierse uiteindelijk op eindigde in de reguliere competitie. Play-off II is voor Lierse niet meer dan een toetje, waar men niet al te veel verwachtigen van heeft. Dat kan voor tegenstanders overigens soms erg gevaarlijk zijn omdat Lierse vrijuit speelt, zonder druk en enige verplichting. Van de drie wedstrijden die Lierse tot nu toe speelde in play-off II werd er slechts een wedstrijd gewonnen: KAA Gent werd met 1-0 verslagen. De wedstrijden tegen Oostende en Waasland-Beveren gingen kansloos verloren. Dit is, na KAA Gent, echter pas de tweede thuiswedstrijd en voor eigen publiek zal Lierse meer willen laten zien dan in Oostende waar men met 2-0 verloor.

KV Oostende

Met zeven punten gaat Oostende alleen aan kop in poule A van play-off II. Men heeft drie punten meer dan Waasland-Beveren en wanneer men van Lierse weet te winnen, zet Oostende een grote stap richting de volgende ronde van de play-off. Oostende verspeelde alleen tegen Waasland-Beveren punten door met 0-0 gelijk te spelen. De andere twee wedstrijden werden vrij eenvoudig gewonnen en men wil ook de uitwedstrijd tegen Lierse winnen. De ploeg kent sowieso een opvallend sterk seizoen. nadat men vorig jaar kampioen werd in de Tweede Klasse en promoveerde, eindigde men dit jaar erg knap negende in de reguliere competitie. Ook bewaart men goede herinneringen aan Lierse dit seizoen; de drie keer dat de ploegen elkaar tegen kwamen, werden allemaal in het voordeel van Oostende beslist.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Lierse SK en KV Oostende :

 
Lierse
Gelijkspel
Oostende
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.50
3.30

2.75

Unibet >> Wedden op Unibet
2.30
3.40
2.90
bWin >> Wedden op bwin
2.40
3.20
2.70
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.36
3.25
2.88
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.50
3.30

2.75

Lierse SK x KV Oostende zal Plaats : Herman Vanderpoortenstadion. Lispersteenweg 237, 2500, Lierre, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook