puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Lierse SK x KV Oostende zaterdag 26 juli 2014 om 20u00

Vrijdag 25 juli, 2014

Lierse SK x KV Oostende
Dit jaar is prachtjaar voor de voetbalfans. Waar men normaal in de zomer enkele maanden moet afkicken van het voetbal, is er dit jaar nauwelijks vakantie geweest. Enkele weken na de finale van het WK gaat immers de competitie in Belgie alweer van start. Wie gaan er dit jaar hoge ogen gooien? Wie zullen zich bij de bovenste zes weten te plaatsen en deel mogen nemen aan play-off I? En wie gaan er strijden om degradatie? Vragen waarop we nog lang geen antwoorden op hebben, maar die komende tijd wel stukje bij beetje duidelijk zullen worden. In de eerste competitiewedstrijd komend weekend neemt Lierse het in eigen huis op tegen het vorig jaar zo verrassend sterk spelende Oostende. Wie van beide ploegen zal de eerste punten weten te pakken? Een voorbeschouwing.

Lierse

Sinds Lierse in 2010 naar de Eerste Klasse promoveerde is het eigenlijk continu strijden tegen degradatie. Lierse slaagde daar overigens al vier jaar op rij in door ruim boven de gevaarlijke zone te eindigen. Vorig jaar eindigde men op een verdienstelijke twaalfde plaats, waarmee men een nieuw seizoen in de hoogste afdeling van het Belgisch betaald voetbal veilig stelde. In de play-off wedstrijden kon men daarna overigens geen potten breken, al konden vele fans zich niet aan de indruk onttrekken dat de meeste voetballers al met hun hoofd op het strand zaten tijdens play-off II. Lierse wil dit seizoen nog hoger eindigen en zal er alles aan doen om bij de top tien van de reguliere ranglijst te komen. Hoe kun je het seizoen dan beter beginnen dan met een overwinning op Oostende, de nummer negen van vorig jaar?

Oostende

De grootste verrassing van vorig seizoen in de Jupiler Pro League is wellicht Oostende. De ploeg promoveerde het jaar ervoor naar de Eerste Klasse en wist dus direct indruk te maken. Het is nog niet zo vaak voorgekomen dat een gepromoveerde club direct bij de top tien van het klassement eindigde. Met de prima negende plaats, begon Oostende vol zelfvertrouwen aan play-offs II. Uiteindelijk wist het deze play-off zelfs te winnen, nadat men Kortrijk in de finale met penalty's versloeg. Doordat men echter geen Europese licentie had aangevraagd, ging de barrage met Zulte Waregem om een Europees ticket niet door.

Voorspelling

Hoewel het aan het begin van het seizoen altijd afwachten en aftasten is, denken we dat Oostende deze wedstrijd zal winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Lierse SK x KV Oostende :

  Lierse SK Gelijkspel KV Oostende
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 2.37 3.1 2.9
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 2.4 3.4 2.85
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.4 3.25 2.9
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.35 3.2 2.8
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 2.38 3.2 2.92
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.4 3.4 2.85

Lierse SK x KV Oostende zal Plaats : Herman Vanderpoortenstadion. Lispersteenweg 237, 2500, Lierre, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook