puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Lierse SK x RC Genk 15 februari 2014 om 20u00

Donderdag 13 februari, 2014

Lierse SK x RC Genk
Lierse SK neemt het zaterdag 15 februari in het Herman Vanderpoorten stadion op tegen RC Genk. De ploeg van trainer Stanley Menzo is in eigen huis gebrand op revanche voor de forse 4-0 nederlaag eerder dit seizoen in Genk. Het elftal van Mario Been kan zich echter geen puntverlies veroorloven in de strijd om plaatsing voor de kampioenspoule in de Pro League.

Lierse SK is met een goede serie bezig

Lierse SK begint zaterdag vol vertrouwen aan het duel met RC Genk. Afgelopen zaterdag werd rodelantaarndrager Bergen nog op eigen terrein met 1-5 vernederd. De grootste overwinning van dit seizoen. De ploeg van de Nederlander Stanley Menzo heeft zich in de eerste maanden van het nieuwe jaar aan de hand van topscorer Tony Watt weten op te werken op de ranglijst. Lierse SK bekleedt met 30 punten inmiddels een veilige 9e plaats op de ranglijst. Lierse SK bleef de laatste vijf wedstrijden ongeslagen, waarbij vooral de overtuigende 2-0 zege op Anderlecht tot de verbeelding sprak.

RC Genk moet negatieve reeks zien om te buigen

Voor RC Genk zijn de cijfers juist tegengesteld. De Nederlandse trainer Mario Been kwam door een serie achtereenvolgende nederlagen steeds verder onder druk te staan, maar het bestuur bleef hem fier steunen. De uitzege op KV Mechelen op 1 februari – de enige zege in de afgelopen vijf wedstrijden – gaf Been wat lucht, maar een goed resultaat tegen Lierse SK is noodzakelijk om een plek in de top-zes te handhaven. Topscorer Jelle Vosser weet wat er van hem verwacht wordt: doelpunten maken. Zelfvertrouwen kan gehaald worden uit de eerdere 4-0 overwinning op Lierse SK, tot nu toe ook de grootste zege van RC Genk in de competitie.

Statistieken spreken in het voordeel van RC Genk

Lierse SK en RC Genk kwamen vorig seizoen een 1-1 gelijkspel overeen. Een resultaat dat ook goed mogelijk is, gezien de wisselvalligheid van beide ploegen. De kans op doelpunten is groot. Lierse SK wist in slechts een van de vijf duels de nul te houden, RC Genk lukt dat in een op de drie wedstrijden. De statistieken over meerdere jaren spreken in het voordeel van de ploeg van Mario Been. Van de 34 onderlinge confrontaties sinds het seizoen 1996-1997 wist RC Genk er 19 te winnen, tegen Lierse SK slechts 5. Tienmaal eindigde het duel in een gelijkspel. RC Genk is ook het meest schotvaardig. In de 34 confrontaties tegen Lierse werd 79 maal gescoord, waar Lierse 46 maal het net vond.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Lierse SK en RC Genk :

 
Lierse SK
Gelijkspel
RC Genk
BetFirst >> Wedden op betFirst
3.20
3.30
2.20
Unibet >> Wedden op Unibet
2.90
3.40
2.30
bWin >> Wedden op bwin
2.90
3.20
2.25
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
3.03
3.45
2.25
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
3.20
3.30
2.20

Lierse SK x RC Genk zal Plaats : Herman Vanderpoortenstadion. Lispersteenweg 237, 2500, Lierre, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook