puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Lierse SK x Sporting Lokeren zondag 16 maart 2014 om 18u00

Donderdag 13 maart, 2014

Lierse SK x Sporting Lokeren
Met Lierse treft Lokeren een doorgaans taaie klant, zij het dat de Lierse motor de laatste weken enigszins sputtert. De Lierenaars zijn dan ook even zeker van een plaats in Play Off II als de Lokeraars van een plaats in Play Off I. Toch hebben beide teams er nog alle belang bij de wedstrijd tot een goed einde te brengen, met het oog op de verbetering van hun uitgangsposities in de Play Offs.

Lierse SK

Met een 1-1 gelijkspel in Charleroi konden de jongens van Stanley Menzo het afgelopen weekend geen definitieve streep trekken onder de blamage van het weekend daarvoor tegen Oud-Heverlee Leuven. Tegen negen spelers van de degradatiekandidaat slaagde Lierse er toen immers niet in de punten thuis te houden. Toch zag Menzo tekenen van beterschap tegen Charleroi - een taaie klant voor elke bezoeker. Menzo sprak daarbij ook de hoop uit een bevrijd Lierse te zien aantreden in Play Off II, wanneer hij graag nog meer wil inzetten op de verjonging van zijn kern. Menzo startte zijn experimenten in Charleroi en dat is hem goed bevallen.

Sporting Lokeren

Met een ongeïnspireerd 0-0 gelijkspel tegen Waasland-Beveren is Lokeren er afgelopen speeldag niet in geslaagd om optimaal te profiteren van het verlies van Anderlecht tegen OHL en het gelijkspel tussen Brugge en Waregem. Bovendien zag het zowel Genk als Gent met twee punten naderen. Dat laatste kan de Lokeraars wel niet meer bedreigen: met een voorsprong van vier punten op hun naaste achtervolgers zijn zij vandaag al zeker van hun plaats in Play Off I, op zich al een uitstekende prestatie voor de Waaslanders. Wil Lokeren echter nog een rol van betekenis spelen in de nacompetitie, dan kunnen zij in Lierse toch best voor de volle pot gaan. Enkel zo kunnen zij aansluiting houden met de voorlopers en tegelijk de kloof met Gent en Genk trachten te verdiepen.

Prognose

Samenvattend is het allicht fair om te zeggen dat, zonder Play Offs, dit een typische eindeseizoensmatch zou worden. De Play Offs verhogen echter toch nog de belangen van deze wedstrijd. Gelet op de hervormingen die Menzo vandaag aan het doorvoeren is in Lierse, komt de confrontatie mogelijk wel te vroeg voor zijn ploeg. Lokeren zal daarentegen zeker trachten het maximum uit de wedstrijd te halen met het oog op een strijdbare positie in Play Off I. Daarom laten wij deze match eindigen op 0-2, in het voordeel van Lokeren.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Lierse SK en Sporting Lokeren :

 
Lierse
Gelijkspel
Lokeren
BetFirst >> Wedden op betFirst
3.60
3.30

2.05

Unibet >> Wedden op Unibet
3.55
3.40
2.00
bWin >> Wedden op bwin
3.50
3.20
2.00
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
3.55
3.35
2.00
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
3.60
3.30

2.05

Lierse SK x Sporting Lokeren zal Plaats : Herman Vanderpoortenstadion. Lispersteenweg 237, 2500, Lierre, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook