puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Manchester City x FC Barcelona Champions League 18 februari 2014 om 20u45

Maandag 17 februari, 2014

Manchester City x FC Barcelona
De competities zijn al weer enkele weken in volle gang. Volgende week gaat ook de prestigieuze Champions League weer beginnen. De poulefase is inmiddels achter de rug en de zestien sterkste ploegen zijn overgebleven. In de loting voor de achtste finales werden Manchester City en Barcelona aan elkaar gekoppeld. Dinsdag 18 februari nemen deze twee ploegen het voor het eerst tegen elkaar op in Manchester. Zal City thuis de overwinning weten te behalen of verwerft Barcelona een uitstekende uitgangspositie voor de wedstrijd in Camp Nou ? Een voorbeschouwing.

Manchester City

Manchester City is uitstekend in vorm dit seizoen. De ploeg doet nog volop mee om de titel en heeft ook in de Champions League laten zien dat het in topvorm verkeert. In de poule eindigde het met hetzelfde puntenaantal als de winnaar van vorig jaar Bayern Munchen. Dat moet ook dit jaar, want de eigenaar verwacht dat er resultaat behaald wordt en dat men naast de landstitel dit jaar ook de Champions League wint. Dan moet City echter wel af zien te rekenen met Barcelona in de achtste finale. Dat is natuurlijk een lastige opgave maar niet onmogelijk. Tegenvaller voor de Engelsen is dat sterspeler Sergio Aguero onlangs geblesseerd raakte en voorlopig niet terug te verwachten is. Men heeft echter meer dan genoeg ander spelers in de selectie die deze tegenvaller kunnen opvangen. Van paniek zal er derhalve geen sprake zijn al is het natuurlijk wel zonde dat een speler van dergelijke klasse zich niet kan laten zien op dit hoge podium.

Barcelona

Het lijkt er op dat het huidige Barcelona elk jaar een beetje minder wordt. Nog steeds behoren de Catalanen echter tot de beste ploegen ter wereld en zijn ze een van de favorieten voor de winst van de Champions League. Een overwinning is echter niet meer vanzelfsprekend en men zal moeten werken voor resultaat. Tot dusver gaat overigens alles volgens plan dit seizoen. In de competitie strijdt men samen met Real Madrid en Atletico Madrid om het kampioenschap en in de Champions League plaatste Barcelona zich met speels gemak voor de achtste finale. Men zal echter in topvorm moeten zijn om het team van Manchester City te verslaan.

Voorspelling

Deze twee ploegen zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd. We voorspellen een kleine overwinning voor Manchester City, aangezien zij thuis spelen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Manchester City en FC Barcelona :

 
Manchester City
Gelijkspel
FC Barcelona
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.70
3.50
2.55
Unibet >> Wedden op Unibet
2.85
3.50
2.50
bWin >> Wedden op bwin
2.60
3.50
2.50
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.70
3.50
2.55

Manchester City x FC Barcelona zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook