puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds OH Leuven x RSC Anderlecht zaterdag 8 maart 2014 om 20u00

Vrijdag 7 maart, 2014

OH Leuven x RSC Anderlecht
Het duurt niet lang meer of de reguliere competitie in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal is afgelopen. Daarna barst de strijd om het kampioenschap, de Europese tickets tegen degradatie pas echt los. In de wedstrijden die nog resten doen alle ploegen hun best om een zo goed mogelijke uitgangspositie te verkrijgen voor de play-off wedstrijden. Komende speelronde speelt Leuven in eigen huis de competitiewedstrijd tegen Anderlecht. Kan Anderlecht drie belangrijke punten meenemen uit de studentenstad of kan Leuven verrassen? Een voorbeschouwing.

OH Leuven

Leuven stevent af op de strijd tegen degradatie. De ploeg staat op de voorlaatste plaats met vijf punten achterstand. Hoewel het in theorie nog mogelijk is om de play-off wedstrijden om degradatie te ontlopen, lijkt het erop dat Leuven op de voorlaatste plaats zal eindigen. In dat geval zal men in een best-of-five serie met nummer laatst Bergen moeten strijden. De kans is groot dat men in Leuven al met het hoofd bij deze belangrijke wedstrijden zit en daardoor minder geconcentreerd zal zijn tegen Anderlecht. Men wil namelijk koste wat kost voorkomen dat de ploeg na drie jaar in de Eerste Klasse degradeert naar de Tweede Klasse. Toch zal de ploeg zich ook niet automatisch gewonnen willen geven in de thuiswedstrijd tegen Anderlecht. Men is immers aan het trouwe publiek verplicht om op het veld te vechten voor elke meter.

RSC Anderlecht

Anderlecht lijkt dit seizoen gewoon weer mee te gaan spelen om de titel. De kansen om de titel ook daadwerkelijk binnen te slepen zijn echter veel kleiner dan vorig jaar. De ploeg van John van den Brom heeft op de ranglijst een achterstand van negen punten op koploper Standard Luik. Het zal behoorlijk wat moeite kosten om deze achterstand in de play-off wedstrijden goed te maken. Er mogen tijdens de reguliere competitie in ieder geval geen punten meer verloren worden. Een nog grotere achterstand kan men namelijk niet meer gebruiken. Men zal echter per wedstrijd moeten kijken en eerst zal men de volle drie punten moeten zien te pakken in de moeilijke uitwedstrijd tegen Leuven.

Voorspelling

Hoewel Leuven thuis speelt, voorspellen we dat Anderlecht de wedstrijd vrij gemakkelijk zal winnen. Zij mogen namelijk absoluut geen punten meer verliezen, terwijl Leuven al met het hoofd in de nacompetitie zal zitten!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen OH Leuven en RSC Anderlecht :

 
OH Leuven
Gelijkspel
RSC Anderlecht
BetFirst >> Wedden op betFirst
5.25
3.75

1.55

Unibet >> Wedden op Unibet
6.25
4.00
1.50
bWin >> Wedden op bwin
5.50
4.00
1.50
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
5.25
3.75

1.55

OH Leuven x RSC Anderlecht zal Plaats : Stadion Den Dreef. Avenue Cardinal Mercier, 46, 3000, Leuven, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook