puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Olympiakos Piraeus x Manchester United Champions League 25 februari 2014 om 20u45

Maandag 24 februari, 2014

Olympiakos Piraeus x Manchester United
De achtste finales van de Champions League zijn inmiddels weer aangebroken en dat betekent topvoetbal, spektakel en prachtige affiches. Eigenlijk kunnen we in deze fase van het toernooi niet meer spreken over zwakke ploegen, al is er wel niveauverschil aan te brengen in de clubs die deze achtste finales bereikten. Dat Olympiakos Piraeus deze afvalronde haalde, kwam voor velen als een grote verrassing. De ploeg neemt het 25 februari op tegen het kwakkelende Manchester United. Kunnen de Engelsen een stap richting de kwartfinale zetten of komen ze ook in Griekenland tekort? Een voorbeschouwing.

Olympiakos Piraeus

Olympiakos kent een uitstekend seizoen. In de competitie heeft het geen enkele moeite met de concurrenten en staat men feilloos aan kop. De voorsprong op de eerstvolgende concurrent is maar liefst 24 punten en het is slechts een kwestie van tijd voor de ploeg als zich officieel tot kampioen mag laten kronen. De meeste aandacht zal echter uitgaan naar de Champions League waarin de Grieken verrassend de tweede ronde bereikten. In een lastige poule met PSG, Anderlecht en Benfica eindigde men knap tweede achter de Fransen, waardoor met het nu tegen Manchester United op mag nemen. De Grieken achten zichzelf zeker niet kansloos en zullen in deze thuiswedstrijd alles op alles zetten om een goed resultaat te behalen.

Manchester United

Bij Manchester United gaat het dit seizoen ontzettend slecht. In de competitie is men inmiddels zover afgezakt, dat Manchester totaal geen rol meer speelt in de strijd om de bovenste plaatsen. Het wordt zelfs nog ontzettend lastig om zich te plaatsen voor Europees voetbal. Ondertussen is de Champions League eigenlijk nog het enige podium waar dit jaar eer behaald kan worden. In de groepsfase ging het eigenlijk vrij eenvoudig. Manchester United eindigde soeverein op de eerste plaats in een poule met Bayern Leverkussen, Shaktar Donetsk en Real Sociedad. Men wil eerherstel behalen in de Champions League maar dan zal er allereerst een goed resultaat in Griekeland behaald moeten worden. Trainer David Moyes zal dit dan ook aan zijn elftal duidelijk willen maken, zodat ze zullen strijden voor elke meter.

Voorspelling

Manchester United is slecht in vorm, maar mag tegelijkertijd een stuk hoger ingeschat worden qua niveau dan de Grieken. Het zal lastig worden voor de Engelsen, maar toch voorspellen we dat ze een kleine overwinning behalen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Olympiakos Piraeus en Manchester United :

 
Olympiakos Piraeus
Gelijkspel
Manchester United
BetFirst >> Wedden op betFirst
3.50
3.30
2.15
Unibet >> Wedden op Unibet
3.60
3.35
2.15
bWin >> Wedden op bwin
3.50
3.25
2.10
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
3.50
3.30
2.15

Olympiakos Piraeus x Manchester United zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook