puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek en odds Paris - Roubaix zondag 13 april 2014

Vrijdag 11 april, 2014

Paris - Roubaix
Wielrennen is een zware en gevaarlijke sport. De vele en zware valpartijen die het voorjaar teisteren bewijzen dat eens te meer. Door die valpartijen zijn al verschillende kanshebbers op een voorjaarsklassieker uitgeschakeld en wat erger is, is een deel van de zogenaamde tweede garde weggevallen. Denk daarbij aan mensen als Jürgen Roelants, Lars Boom en Johan Vansummeren. Dit zijn de mannen die mee kunnen tot op het eind en die voor een verrassende aanval en wending kunnen zorgen.

Stenen

Er zijn een paar klassiekers die beheerst worden door kinderkoppen, door stroken die de naam weg niet verdienen. De kasseien die sturen zo moeilijk maken en die op den duur de druk in de armen zo opgevoerd hebben dat alles pijn doet. Dit ondanks de vering die moderne fietsen hebben en ondanks de speciale banden. Vroeger reden de toppers, zoals Peter Post en Jan Raas op 'oude' banden. Dat waren speciaal gemaakte binnenbanden die weggelegd werden om te rijpen. Ze geloofden er in dat deze banden beter bestand waren tegen de slechte wegen. Dat het niet helemaal onzin was, bewijst het feit dat de heren als winnaars in Roubaix aankwamen.

Het weer

Paris-Roubaix is de klassieker voor de doorzetter. Het maakt niet uit wat voor weer het is, het is altijd slecht. Droog en zonnig? Stof en nog meer stof! Nat? Slippen en vallen!
Deze bijzondere klassieker door het Noorden van Frankrijk kan alleen een prooi zijn voor een renner die sterk is en die kracht en souplesse combineert. Daarom winnen Tom Boonen en Fabian Cancellara deze wedstrijd ook. Gezien het feit dat Cancellara de Ronde van Vlaanderen net gewonnen heeft, is hij uiteraard de grote favoriet.
Daar staat tegenover dat Boonen gevangen zat in de ploegentactiek en getergd is. Hij zal revanche willen en gaat op zoek naar zijn 5e overwinning. Hij staat nu, samen met Roger de Vlaeminck op 4 stuks. Boonen kan zichzelf onsterfelijk maken door de 5e te winnen.

Outsiders

Natuurlijk zijn er outsiders, denk maar aan Peter Sagan of aan mannen als Greg van Avermaet en de op dit moment zeer sterke Sep Vanmarcke en, als hij mag van Boonen, Nikki Terpstra. Met name de Belkin renner Vanmarcke zal gespitst zijn op revanche. Voor de nederlaag van verleden jaar en in de Ronde van Vlaanderen 2014. Beide keren wist hij Cancellara bij te blijven, maar kwam hij op het eind net te kort. Wordt drie keer scheepsrecht of...?


  BetFirst Unibet bWin Golden Palace Circus Betting
Fabian Cancellara 2.6 2.8 2.85 2.75 2.6
Peter Sagan 11 11 11 10 11
Tom Boonen 6 6.5 8 7 6
Zdenek Stybar 11 13 9 9 11
Sep Vanmarcke 7 7

6.5

9 7
Greg Van Avermaet 17 20 21 21 17
Niki Terpstra 17 18 17 17 17
Edvald Boasson Hagen   51 31 31  
Geraint Thomas 31 41 34 34 31
Alexander Kristoff 11 15 11 11 11
John Degenkolb 21 23 21 21 21
Taylor Phinney 26 29 17 17 26

Paris - Roubaix zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Zij het de Ronde van Frankrijk of wedstrijden korter bij ons zoals de Ronde van Vlaanderen, kan u als fan van het stalen ros het geheel van de pronostieken raadplegen met betrekking tot wielerwedstrijden.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook