puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds RSC Anderlecht x Standard Luik Play Off 1 zondag 27 april 2014 om 18u00

Vrijdag 25 april, 2014

RSC Anderlecht x Standard Luik
De climax in de Belgische Jupiler Pro League zit er zo onderhand wel aan te komen. Hoewel er nog van alles kan gebeuren, zijn er in play-off I eigenlijk nog vier ploegen die kans maken op de titel. Twee van die titelkandidaten zijn Anderlecht en Standard Luik. Beiden ploegen willen koste wat het koste kampioen worden en staan ontzettend dicht bij elkaar. In de volgende speelronde kan Anderlecht in eigen huis een grote stap nemen richting het kampioenschap. Men speelt dan namelijk tegen Standard Luik en kan de koploper bij winst passeren. Lukt het Anderlecht om Standard Luik te verslaan of gaat Standard in zevenmijlslaarzen richting de titel?

Anderlecht

Anderlecht begon play-off I nog teleurstellend doordat men met 1-0 verloor van Standard Luik. Daarna herstelde de ploeg uit Brussel zich echter zeer knap, onder andere door een overwinning op Club Brugge. Men kan een belangrijke stap richting prolongatie van de titel zetten, wanneer men weet te winnen van Standard Luik. Dat gaat echter niet automatisch en Anderlecht zal voor elke meter moeten vechten op het veld om een goed resultaat te behalen. Na het ontslag van trainer John van den Brom, lijkt het wat rustiger te zijn geworden in het kamp van Anderlecht, maar het voetbal is niet ontzettend veel beter geworden. Wanneer men wint van Standard, lijken alle zorgen voorbij en heeft men het behalen van de titel in eigen hand.

Standard Luik

Het gehele seizoen leek het erop dat er geen enkele andere ploeg was opgewassen tegen Standard Luik. Men had een zeer grote afstand genomen op de ranglijst en niets leek een titel in de weg te staan. De laatste weken van het reguliere seizoen, kwam de klad er echter in en werd er enkele keren verloren, waardoor de concurrentie dichterbij kwam. Ook in de play-off wedstrijden laat men tot nog toe regelmatig een steekje vallen. Tegen Anderlecht kan de ploeg zich dat echter niet veroorloven en zal men vanaf het begin scherp moeten zijn.

Voorspelling

Anderlecht liet tegen Club Brugge al zien dat het in topwedstrijden voor eigen publiek boven zichzelf kan uitstijgen. We verwachten dan ook dat Anderlecht meer kans heeft om deze wedstrijd te winnen en voorspellen derhalve een kleine en zwaarbevochten overwinning voor de ploeg uit Brussel.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen RSC Anderlecht en Standard Luik :

 
Anderlecht
Gelijkspel
Standard Luik
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.15
3.40

3.20

Unibet >> Wedden op Unibet
2.20
3.50
3.20
bWin >> Wedden op bwin
2.20
3.20
3.00
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.16
3.35
3.15
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.15
3.40

3.20

RSC Anderlecht x Standard Luik zal Plaats : Constant Vanden Stockstadion. avenue Théo Verbeeck 2, 1070, Anderlecht, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook