puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Schalke 04 x Real Madrid Champions League 16 februari 2014 om 20u45

Dinsdag 25 februari, 2014

Schalke 04 x Real Madrid
Het Duitse Schalke 04 waar Klaas Jan Huntelaar in de spits speelt heeft onder leiding van Huub Stevens ooit de Europacup III, de huidige Europa League, gewonnen. Zij moeten het opnemen tegen de club die het vaakst de Champions League gewonnen heeft, Real Madrid.

Schalke 04

Een van de bekendste Duitse voetbalclubs. Een club die een rijke geschiedenis kent en in Duitsland zelf, maar ook over de grenzen, grote bekendheid geniet. De club uit Gelsenkirchen, in het Ruhrgebied gelegen, is zo'n typische club ontstaan in de mijnwerkerstijd. Een club die nooit op geeft. Altijd strijd levert en daardoor heel vaak aan de winnende hand is. Na een paar mindere jaren is de club op dit moment weer sterk. Vanaf het moment dat Klaas Jan Huntelaar terug in de basis is, heeft Schalke 04 nog geen wedstrijd verloren en is naar de top van de Bundesliga geklommen.

Real Madrid

Iedere voetballiefhebber kent de Koninklijken uit Madrid. De club van di Stefano, Puskas, Iglesias, van Nistelrooi en tegenwoordig natuurlijk van Ronaldo en Bale. De club die altijd meestrijdt voor de Spaanse titel. De grootste rivaal van Barcelona. Real Madrid heeft de meeste titels gehaald op Europees gebied. Met name in de Europa Cup, maar zeker ook in de Champions League.
Real is een club die enorme sommen geld uit geeft aan spelers. Zo heeft men de Engelsman Bale voor 100 miljoen euro gekocht. Het legioen van Real gaat namelijk alleen voor winnen. Verliezen is voor hen geen optie.

Schalke 04 tegen Real Madrid

Normaliter heeft Schalke 04 geen kans tegen Real. Ook niet in eigen huis. Daarvoor is de Spaanse club te groot. Maar, gezien het feit dat sinds het moment dat Klaas Jan Huntelaar van zijn blessure hersteld is en weer volop kan spelen Schalke de ene na de andere wedstrijd wint, stijgen hun kansen.
De rustige trainer van Schalke zal zijn equipe zeker niet kansloos het veld op willen laten gaan. Het fantastische publiek dat Schalke altijd trouw is, zal het elftal vooruit stuwen. En alhoewel de club, gezien de verschillen in kracht en talent, eigenlijk een nederlaag tegemoet zou moeten zijn, zijn er kansen voor Schalke. Wat ook in het voordeel van Schalke 04 speelt is het feit dat ze nog nooit tegen Real Madrid gespeeld hebben. Real kent hun sterktes dus niet. Schalke 04 zou de voetbalwereld best wel eens kunnen verrassen door als winnaar uit dit duel te komen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Schalke 04 en Real Madrid :

 
Schalke 04
Gelijkspel
Real Madrid
BetFirst >> Wedden op betFirst
7.00
4.75
1.45
Unibet >> Wedden op Unibet
7.20
4.70
1.45
bWin >> Wedden op bwin
6.50
4.40
1.45
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
7.00
4.75
1.45

Schalke 04 x Real Madrid zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Circus Bet - Legaal wedden op sport in België

Circus Bet : bookmaker fiche en ons advies
Circus Bet - Logo Licentie België KSC Circus Bet Circus Bet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+124893.

Website : Circus Bet Download Circus Bet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook