puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Sporting Charleroi x KV Mechelen Play Off 2 zaterdag 26 april 2014 om 20u00

Vrijdag 25 april, 2014

Sporting Charleroi x KV Mechelen
Op 26 april 2014 vind de wedstrijd plaats tussen FC Mechelen en Charleroi. De wedstrijd begint om 20:00 uur en vind plaats in Stade du Pays de Charleroi. Charleroi heeft absoluut een streepje voor wanneer het gaat om de win kansen van beide ploegen. Wanneer er naar de laatste 5 wedstrijden gekeken wordt, dan heeft Charleroi geen enkele wedstrijd verloren. Er is 3 keer gewonnen en 2 keer gelijkgespeeld. Daarmee doet de voetbalploeg uitstekende zaken. FC Mechelen daarentegen heeft er 4 verloren en slechts 1 keer gewonnen. De ploeg zal daarom zeker aan de bak moeten, om zo weer de nodige punten binnen te halen. Of FC Mechelen dat ook zal lukken, valt enigszins te betwijfelen, maar gezien eerdere resultaten uit het verleden moet het zeker mogelijk zijn.

FC Mechelen

Wanneer er gekeken wordt naar de laatste 3 ontmoetingen tussen de voetbalploegen, dan is dat zeker in het voordeel van Charleroi. De ploeg heeft in 2014 al 2 keer weten te winnen en in 2013 is er 1 keer gelijkgespeeld. FC Mechelen zal daarom zeker aan de bak moeten op 26 april 2014. Zeker ook omdat de 13e plaats wordt ingenomen in de Pro League. Om degradatie en nog meer puntenverlies te voorkomen, zal er absoluut gewonnen moeten worden. In de 30 wedstrijden die er zijn gespeeld, heeft de ploeg slechts 31 punten verzameld. Of de wedstrijd gewonnen gaat worden zal een groot vraagteken zijn. De resultaten van de afgelopen 5 wedstrijden bieden niet echt een hoopvol perspectief. Of de ploeg de verwachtingen van de supporters kan waarmaken, valt zeker nog te bezien.

Charleroi

Charleroi doet op dit moment goede zaken in de Pro League. Zeker omdat er de laatste 5 wedstrijden op rij niet verloren is. Charleroi staat op dit moment op de 10e plek. De ploeg heeft 34 punten verzameld in de 30 wedstrijden die er zijn gespeeld. De 10e plek is natuurlijk niet heel bijster goed, maar de ploeg is in elk geval goed op weg om niet nog meer punten te verliezen. De kans dat Charleroi weet te winnen van FC Mechelen is daarom groter, dan de kans dat FC Mechelen van Charleroi zal winnen. Natuurlijk is de winst nog niet in de pocket, maar de kans is zeker heel groot dat Charleroi een mooi resultaat zal boeken deze wedstrijd.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Sporting Charleroi en KV Mechelen :

 
Charleroi
Gelijkspel
Mechelen
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.15
3.30

3.30

Unibet >> Wedden op Unibet
2.10
3.30
3.40
bWin >> Wedden op bwin
2.00
3.35
3.30
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.06
3.40
3.30
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.15
3.30

3.30

Sporting Charleroi x KV Mechelen zal Plaats : Stade du Pays de Charleroi. Boulevard Zoé Drion 19, 6000, Charleroi, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook