puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Standard Luik x RSC Anderlecht Play Off 1 zondag 30 maart 2014 om 19u00

Donderdag 27 maart, 2014

Standard Luik x RSC Anderlecht
De reguliere competitie in de Belgische Jupiler Pro League is achter de rug en dat betekent dat we aan de play-off wedstrijden beginnen. De play-off wedstrijden staan altijd garant voor spektakel en een hoop spanning. Zowel bovenin als onderin strijden de ploegen voor tot op de laatste speeldag. In play-off I neemt torenhoog favoriet Standard Luik het direct in de eerste speelronde op tegen regerend landskampioen Anderlecht. Weet Standard de voorsprong van vier punten die het heeft op Anderlecht uit te bouwen of kan Anderlecht juist dichterbij komen? Een voorbeschouwing.

Standard Luik

Hoewel Standard Luik over het algemeen genomen een uitstekend seizoen heeft gehad, zal het niet met ontzettend veel zelfvertrouwen toeleven naar play-off I. In de laatste wedstrijden werd de ruime voorsprong die het zorgvuldig had opgebouwd gedurende het seizoen namelijk in enkele weken tijd verspeeld. Met ingang van de play-off I heeft men nog maar twee punten voorsprong op naaste achtervolger Club Brugge en vier punten voorsprong op Anderlecht. En met minder dan het kampioenschap neemt men in Luik dit jaar geen genoegen meer. Het is immers al lang genoeg geleden dat de landstitel door Standard Luik werd binnengehaald en de supporters eisen dit jaar de landstitel, zeker nadat men gedurende het seizoen soeverein aan kop stond. De ploeg zal moeten proberen om de laatste vijf wedstrijden te vergeten en om de vorm die het vrijwel het hele seizoen had weer moeten oppakken. Minder is niet genoeg om Anderlecht te verslaan, die juist hun goede vorm gevonden lijken te hebben.

Anderlecht

Anderlecht was eigenlijk het hele seizoen aan het kwakkelen maar zorgde er wel voor dat het in het spoor van de koplopers bleef. Daardoor heeft de ploeg die vorig jaar kampioen werd, met ingang van de play-off wedstrijden nog maar een achterstand van vier punten en heeft het alles in eigen hand. Anderlecht zal dan wel het heft daadwerkelijk in eigen hand moeten nemen, te beginnen met de uitwedstrijd tegen Club Brugge. Men mag niet verliezen en ook aan een gelijkspel heeft Anderlecht niet veel. De ploeg zal dan ook alles op alles zetten om deze wedstrijd te winnen.

Voorspelling

Direct in de eerste wedstrijd spelen deze twee titelkandidaten tegen elkaar. Gezien de huidige vorm van beide elftallen denken we dat Anderlecht in het hol van de leeuw zal weten te winnen, waardoor de titelstrijd weer volledig open ligt.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Standard Luik en RSC Anderlecht :

 
Standard Luik
Gelijkspel
Anderlecht
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.15
3.40

3.20

Unibet >> Wedden op Unibet
2.10
3.50
3.40
bWin >> Wedden op bwin
2.00
3.40
3.25
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.06
3.35
3.35
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.15
3.40

3.20

Standard Luik x RSC Anderlecht zal Plaats : Stade Maurice Dufrasne. 2, rue de La Centrale, 4000, Liège, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Circus Bet - Legaal wedden op sport in België

Circus Bet : bookmaker fiche en ons advies
Circus Bet - Logo Licentie België KSC Circus Bet Circus Bet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+124893.

Website : Circus Bet Website Circus Bet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook