puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Waasland-Beveren x Standard Luik zondag 16 maart 2014 om 18u00

Donderdag 13 maart, 2014

Waasland-Beveren x Standard Luik
In de laatste competitiewedstrijd van de reguliere competitie in de Belgische Jupiler Pro League, neemt Waasland-Beveren het in een ontzettend belangrijke wedstrijd thuis op tegen koploper Standard Luik. Waar Waasland-Beveren een punt nodig heeft om zich definitief veilig te spelen van degradatie, zal Standard Luik koste wat het koste willen winnen om het gat met de achtervolgers op zes punten te houden aan het einde van de reguliere competitie. Zal Waasland-Beveren weten te verrassen of is men afhankelijk van andere resultaten? Een voorbeschouwing.

Waasland-Beveren

Al sinds het begin van de competitie is het degradatiespook bij Waasland-Beveren terug te vinden en nog altijd is de ploeg niet veilig. Voor de laatste speelronde heeft men slechts drie punten voorsprong op Leuven, de ploeg die de voorlaatste plaats bezet. Bovendien spreekt het programma van de laatste speelronde niet in het voordeel van Waasland-Beveren. Men speelt zelf namelijk tegen koploper Standard Luik, terwijl Leuven het opneemt tegen nummer laatste Bergen. Het is dus zomaar mogelijk dat Leuven op een gelijk aantal punten eindigt en in dat geval kan Waasland-Beveren zomaar ineens degradatiewedstrijden moeten gaan spelen. Men heeft het echter in eigen hand. Wanneer de ploeg minimaal gelijk weet te spelen tegen koploper Standard Luik, is het sowieso veilig en kan het zich voor gaan bereiden op de wedstrijden in play-off II.

Standard Luik

Tot enkele weken terug had Standard een riante voorsprong en leek het erop dat men zich in alle rust kon gaan voorbereiden op de beslissende fase van de competitie. In twee weken tijd is de voorsprong van tien punten echter teruggelopen tot een voorsprong van slechts vier punten. Dat is verwaarloosbaar met het oog op de play-off wedstrijden en dus wil men de laatste wedstrijd koste wat het kost winnen, om toch nog een beetje van de voorsprong over te houden. Dat het een uitwedstrijd betreft, zal niet veel uit maken voor Standard Luik; men wist dit seizoen in uitwedstrijden minstens zo vaak te imponeren als in eigen huis. Standard Luik zal er vanaf het begin vol op klappen en hopen dat het vroeg op voorsprong komt om op deze wijze het initiatief in de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Voorspelling

We verwachten dat Standard Luik deze wedstrijd vrij gemakkelijk zal winnen. De ploeg is simpelweg te goed om tegen Waasland-Beveren in de problemen te komen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Standard Luik :

 
Waasland-Beveren
Gelijkspel
Standard
BetFirst >> Wedden op betFirst
6.50
3.70

1.55

Unibet >> Wedden op Unibet
6.50
3.75
1.58
bWin >> Wedden op bwin
5.25
3.75
1.55
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
6.40
3.80
1.52
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
6.50
3.70

1.55

Waasland-Beveren x Standard Luik zal Plaats : Freethiel. 9120, Beveren, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook