puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Zenit St. Petersburg x Borussia Dortmund Champions League 25 februari 2014 om 18u00

Maandag 24 februari, 2014

Zenit Sint Petersburg x Borussia Dortmund
De koploper van Rusland tegen een van de sterkste clubs van de Bundesliga. Dat kunnen spannende en sprankelende wedstrijden worden.

Zenit Sint Petersburg

Ooit was Zenit een provincieclub die soms aardig mee speelde in de competitie maar niet echt potten kon breken. Tot op zekere dag een Nederlander trainer werd. Vanaf het moment dat in 2007 Dick Advocaat de leiding kreeg, zag je Zenit vooruit springen. Ze werden kampioen van Rusland en begonnen een nieuw leven. Zenit is nu een geduchte club waar men maar beter rekening mee kan houden. De aanvoerder van de club is de Belg Lombaerts.

Borussia Dortmund

Ook hier heeft een Nederlandse trainer een belangrijke rol gespeeld. Toen de club zo goed als failliet was en dreigde ten onder te gaan, werd Bert van Marwijk gehaald. Hij bouwde, onder moeilijke omstandigheden, de club weer op. Daar, en dat geeft men bij Dortmund ook toe, ontstond het fundament waarop Jürgen Klopp verder kon bouwen en Borussia kampioen van Duitsland maakte. Verleden jaar verloor Borussia Dortmund in de finale van de Champions League van Bayern München door een doelpunt van Arjen Robben.
Dit jaar heeft de club regelmatig met blessures te kampen, maar desondanks speelt men voor plaats twee mee in de Bundesliga.

Zenit Sint Petersburg tegen Borussia Dortmund

De laatste weken is Dortmund weer heel sterk. Het spel ziet er verzorgd uit en men scoort weer volop. Als Russische club heeft Zenit te maken met de winterstop. Dat kan in het nadeel van de ploeg uit de stad van Tsaar Peter zijn. Waar Dortmund het ritme weer volop te pakken heeft en zijn aanvalsdrift weer niet kan tomen, moet Zenit dat ritme herpakken. Daardoor stijgen de kansen voor Dortmund.
Daarnaast geldt dat zowel trainer Klopp als de ploeg zich willen revancheren voor het verlies van de finale van 2013. Zij zullen alles op alles zetten om ook dit jaar weer in die finale te komen.

Als voetballiefhebber kijk je vooruit naar twee mooie wedstrijden. Met ploegen die de aanval niet schuwen. Of Zenit voldoende te bieden heeft om de mijnwerkersploeg uit Dortmund, die altijd wordt ondersteund door een enorme en trouwe aanhang, kan verslaan is nog maar de vraag. De kans dat Borussia Dortmund de punten mee naar Duitsland neemt is vermoedelijk groter. Maar alles kan in het voetbal, zoals Liverpool verleden jaar tegen Zenit St. Petersburg merkte. Ondanks de winterstop waren ze kansloos.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Zenit Sint Petersburg en Borussia Dortmund :

 
Zenit Sint Petersburg
Gelijkspel
Borussia Dortmund
BetFirst >> Wedden op betFirst
4.50
3.85
1.75
Unibet >> Wedden op Unibet
4.50
3.80
1.80
bWin >> Wedden op bwin
4.50
3.50
1.78
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
4.50
3.85
1.75

Zenit Sint Petersburg x Borussia Dortmund zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook