puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Zulte Waregem x Racing Genk Play Off 1 vrijdag 25 april 2014 om 20u30

Woensdag 23 april, 2014

Zulte Waregem x Racing Genk
In play-off I in de Belgische Jupiler Pro League is de titelstrijd nu pas echt losgebarsten. Vrijwel alle favorieten hebben intussen een steekje laten vallen en er zijn nog vier ploegen vol in de race voor de titel. Zulte Waregem is een van de ploegen die nadrukkelijk om het kampioenschap speelt. De ploeg speelt 25 april in eigen huis tegen Racing Genk, dat punten moet sprokkelen om een ticket in de Europa League te behalen. Wie van beide ploegen zal de broodnodige punten halen? Een voorbeschouwing.

Zulte Waregem

Sinds de terugkeer van Zulte op het hoogste niveau, is men elk jaar nadrukkelijker richting de top gegaan. Vorig jaar volgde bijna de ultieme bekroning door middel van een kampioenschap, maar op de laatste speeldag moest Zulte in een directe confrontatie met Anderlecht het onderspit delven, waardoor de ploeg slechts tweede werd. Dit jaar staat in het teken van revanche en Zulte Waregem wil dan ook alles op alles zetten om de felbegeerde titel nu wel binnen te halen. Tot nu verloopt het uitstekend in de play-off wedstrijden. Zulte heeft nog geen enkele keer verloren, al kwam er recent wel een einde aan de zegereeks doordat er 0-0 gelijk werd gespeeld tegen Anderlecht. Thuis moeten de punten echter worden gepakt, en zeker tegen Racing Genk dient er gewonnen te worden.

Racing Genk

Genk kent een teleurstellend seizoen, maar wist zich desondanks toch te plaatsen voor play-off I. Daarin speelt het echter geen rol van betekenis. In de schaduw van de vier ploegen die om de titel strijden, zijn Lokeren en Racing Genk in een onderling duel verstrikt geraakt om een Europa League ticket. Genk heeft daarin een achtstand op Lokeren en het is dus belangrijk dat er punten gepakt gaan worden. Tot nu toe verlopen de play-off wedstrijden echter ontzettend slecht voor Racing Genk. De ploeg mag echter nooit onderschat worden en kan, nu Jelle Vossen weer fit is, best voor een verrassing zorgen.

Voorspelling

Wedstrijden in de beslissende fase van de competitie zijn moeilijk te voorspellen en dat geldt helemaal voor play-off wedstrijden. Alle statistieken lijken echter in het voordeel van Zulte Waregem te spreken. De ploeg speelt bovendien thuis en lijkt een veel betere vorm te hebben dan de opponent uit Genk. We voorspellen dan ook dat Zulte Waregem deze wedstrijd vrij eenvoudig naar zich toe zal trekken en zal winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Racing Genk :

 
Zulte Waregem
Gelijkspel
Genk
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.80
3.60

4.20

Unibet >> Wedden op Unibet
1.85
3.60
3.90
bWin >> Wedden op bwin
1.80
3.40
4.00
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.80
3.50
4.20
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.80
3.60

4.20

Zulte Waregem x Racing Genk zal Plaats : Regenboogstadion. Zuiderlaan 17, 8790, Waregem, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook