puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Zulte Waregem x Standard Luik Play Off 1 vrijdag 4 april 2014 om 20u30

Woensdag 2 april, 2014

Zulte Waregem x Standard Luik
Op vrijdag 4 april vindt om 20.30 uur in het Regenboogstadion in Waregem de aftrap plaats tussen Zulte Waregem en Standard Luik. De huidige nummers drie en één van de Belgische Jupiler Pro League treffen elkaar dan voor de derde keer dit seizoen. Twee keer ontmoetten beide ploegen elkaar in de reguliere competitie en nu betreft het hun eerste onderlinge confrontatie in Play-Off I van de Belgische Eerste Klasse. Eerder dit seizoen, op 6 oktober 2013 om precies te zijn, werd het in Waregem 1-0 voor Zulte en op 9 februari 2014 won Standard in Luik met 2-0.

Zulte Waregem

De runner-up van de Belgische Eerste Klasse van vorig seizoen, die in de laatste wedstrijd de landstitel aan Anderlecht moest laten, beleeft opnieuw een bovengemiddeld seizoen. Een herhaling van de sensationale tweede plaats van vorig seizoen, die groots gevierd werd, behoort nog altijd tot de mogelijkheden. De reguliere competitie werd besloten met een vierde plaats en afgelopen weekend schoof de ploeg op naar plaats drie, ten koste van Anderlecht dat in Luik van Standard verloor. Een week eerder verloor Zulte echter wel de bekerfinale van KSC Lokeren.

Standard Luik

De nummer vier van de Belgische Jupiler Pro League van het afgelopen seizoen, is deze jaargang als favoriet aan de play-offs om het landskampioenschap begonnen. Door het systeem, waarbij het na dertig speelronden vergaarde aantal punten gehalveerd wordt, is de voorsprong op de nummer twee, Club Brugge, geslonken van vier naar twee punten. Overigens waren Club Brugge (negentien punten) en Standard Luik (zeventien punten), tegenover vijftien punten voor de uiteindelijke nummers één en twee Anderlecht en Zulte Waregem, vorig seizoen de twee best presterende ploegen in Play-Off I. Ze schoven daardoor op van plaats vier en zes in de reguliere competitie naar plek drie en vier na afloop van de play-offs. Bij een herhaling van die prestatie zal de strijd om de landstitel de komende weken vooral tussen Club Brugge en Standard Luik gaan. Standard begon het seizoen 2013-2014 overigens uitstekend met negen zeges op rij, maar verloor voor het eerst uit bij Zulte Waregem.

Prognose

Omdat Standard dit seizoen al sinds speelronde drie aan kop gaat in de Belgische Eerste Klasse is het logisch dat die ploeg, zij het licht, favoriet is. Zulte Waregem speelt echter thuis en zal iets willen doen aan de achterstand van zeven punten op de koploper. Het belooft een zeer spannende en interessante wedstrijd te worden, waarvan de uitkomst allerminst op voorhand vaststaat!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Standard Luik :

 
Zulte Waregem
Gelijkspel
Standard Luik
BetFirst >> Wedden op betFirst
3.40
3.40

2.05

Unibet >> Wedden op Unibet
3.60
3.50
2.05
bWin >> Wedden op bwin
3.25
3.40
2.00
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
3.40
3.40
2.04
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
3.40
3.40

2.05

Zulte Waregem x Standard Luik zal Plaats : Regenboogstadion. Zuiderlaan 17, 8790, Waregem, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook