puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds bekerfinale Sporting Lokeren x Zulte Waregem Zaterdag 22 maart 2014 om 20u30 - Wie wint Belgische beker?

Dinsdag 18 maart, 2014

Pronostiek Sporting Lokeren x Zulte Waregem
De reguliere competitie is inmiddels afgelopen in België en iedere ploeg weet dus inmiddels waar het aan toe is. Dat betekent echter niet dat het seizoen al afgelopen is; er staan nog zeer spannende play-off wedstrijden voor de deur, waarin zal worden besloten welke ploeg er kampioen zal worden, welke ploegen Europees voetbal behalen en natuurlijk welke club er direct degradeert naar de Tweede Klasse. Voordat de play-off wedstrijden beginnen, zal echter eerst de bekerfinale gespeeld worden. Daarin speelt Lokeren tegen Zulte Waregem. Wie van beide ploegen zal de eerste prijs in België dit seizoen binnenhalen? Een voorbeschouwing.

Sporting Lokeren

Lokeren kent eigenlijk een uitstekend seizoen. De ploeg kwam net tekort om helemaal bovenin mee te doen, maar speelt gewoon mee in play-off I doordat het in de reguliere competitie op de vijfde plaats eindigde. Lokeren wist zich bovendien te plaatsen voor de bekerfinale. Men is erop gebrand om deze bekerfinale te winnen zodat men dit seizoen reeds al geslaagd kan bestempelen. In de halve finale ging het overigens maar net goed voor Lokeren. Over twee wedstrijden kon de ploeg niet van Oostende winnen. In de allesbeslissende verlenging wist men Oostende echter alsnog uit te schakelen, waardoor men nu mag aantreden tegen Zulte Waregem.

Zulte Waregem

Ook Zulte Waregem snakt naar een prijs. De ploeg van Jacky Durand speelt sinds enkele jaren weer mee in de top van België, maar heeft de ultieme bekroning nog niet gekregen. Men wil een prijs winnen. Vorig jaar werd het kampioenschap net misgelopen. In een allesbeslissend rechtstreeks duel met Anderlecht, bezweek men onder de druk, waardoor er genoegen genomen moest worden met een tweede plaats. Ook dit seizoen lijkt het kampioenschap erg ver weg, al heeft men zich wel geplaatst voor play-off I. De gemakkelijkste manier om een prijs te winnen lijkt toch de beker. Dan moet men echter wel weten af te rekenen met Lokeren, een lastige ploeg voor de mannen van Jacky Durand.

Voorspelling

Beide ploegen kwamen elkaar in de competitie dit jaar al twee keer tegen. Zulte Waregem wist eerst in de spectaculaire uitwedstrijd tegen Lokeren met 2-4 te zegevieren. In eigen huis werd het echter 1-1. Een bekerfinale is overigens altijd lastig te voorspellen. We denken echter dat Zulte Waregem net iets meer voetballende kwaliteiten heeft dan Lokeren. We voorspellen dan ook een kleine overwinning voor Zulte Waregem.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Sporting Lokeren en Zulte Waregem :

 
Lokeren
Gelijkspel
Zulte-Waregem
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.45
3.25

2.80

Unibet >> Wedden op Unibet
2.40
3.30
2.75
bWin >> Wedden op bwin
2.45
3.25
2.75
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.48
3.25
2.68
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.45
3.25

2.80

Bekerfinale Sporting Lokeren x Zulte Waregem zal Plaats : Koning Boudewijnstadion. Marathonlaan 135, 1020, Brussel, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Belgische Beker (Cofidis Cup).

Circus Bet - Legaal wedden op sport in België

Circus Bet : bookmaker fiche en ons advies
Circus Bet - Logo Licentie België KSC Circus Bet Circus Bet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+124893.

Website : Circus Bet Download Circus Bet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook