puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KAA Gent x Zulte Waregem zondag 16 maart 2014 om 18u00

Vrijdag 14 maart, 2014

KAA Gent x Zulte Waregem
Met KAA Gent - Zulte Waregem staat er op de laatste speeldag van de regulier competitie nog een topper op de affiche. Zulte is daarbij al zeker van zijn plaats in Play Off I, maar Gent strijdt nog volop tegen concurrent Racing Genk.

KAA Gent

Dit seizoen liep langs een hobbelig parcours voor de Buffalo's. Met name de vernieuwde Ghelamko Arena leek de Gentenaars vaker ongeluk dan geluk te brengen. De thuisreputatie van de Buffalo's bleef daardoor lange tijd zwaar gehavend. Toch is de club er tot vorig weekend in geslaagd aan te klampen bij de top. Hoewel het er lang niet zo naar heeft uitgezien, behoudt Gent dus tot op vandaag een kans om deel te nemen aan Play Off I. Wat meer is: na de klinkende 1-4 overwinning op verplaatsing bij Cercle Brugge, groeit het Gentse geloof weer. Met drie goals toonde met name Habib Habibou zich op het appel en in staat om de Gentenaars als match-winnaar te dienen. Bovendien is coach Rednik duidelijk over zijn ambities tegen Waregem: winnen.

Zulte Waregem

Tijdens het afgelopen weekend slaagde Zulte-Waregem erin een punt thuis te houden tegen een Club Brugge onder stoom. De prestatie is zeker een opmerking waard en trainer Dury toonde zich na afloop van de match dan ook tevreden over de weerbaarheid van zijn ploeg. Waregem klimt zo langzaamaan uit een dip. Hoewel het ondertussen al zeker is van een plaats in Play Off I woog de Europese uitschakeling toch zwaarder dan verwacht, samen met de zaak Hazard en het feit dat Waregem ook nog meespeelt voor de beker. De strijd op vele fronten betekende vaak een aanslag op de kern van Dury. Afgelopen speeldag was hij dan ook vooral blij om topschutter Leye en sterkhouder Naessens weer in zijn groep te kunnen verwelkomen na aanslepende blessures.

Prognose

Wij mogen er daarbij ook vanuit gaan dat, ondanks zijn zekerheid over de Play Off I, Zulte Waregem toch alles op alles zal zetten om de kloof met zijn voorlopers te beperken in de aanloop naar Play-Off I. Bovendien zal het Lokeren definitief achter zich willen houden, waarvoor het minstens gelijk moet spelen in Gent. Tegelijk kon Zulte-Waregem dit seizoen buitenshuis weinig overtuigen en kan de club op verplaatsing vaak moeilijk de wedstrijd te beslissen. Opgeteld met de berekende sturm en drang die KAA Gent aan boord zal moeten leggen om vooralsnog Genk achter zich te houden, voorspellen wij daarom een gesloten wedstrijd, eindigend in een licht voordeel voor Gent: 2-1.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KAA Gent en Zulte Waregem :

 
Gent
Gelijkspel
Zulte Waregem
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.00
3.40

3.60

Unibet >> Wedden op Unibet
2.05
3.35
3.50
bWin >> Wedden op bwin
2.00
3.25
3.40
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.98
3.35
3.65
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.00
3.40

3.60

KAA Gent x Zulte Waregem zal Plaats : Ghelamco Arena. Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000, Gent, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Circus Bet - Legaal wedden op sport in België

Circus Bet : bookmaker fiche en ons advies
Circus Bet - Logo Licentie België KSC Circus Bet Circus Bet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+124893.

Website : Circus Bet Website Circus Bet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook