puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KV Oostende x RSC Anderlecht vrijdag 1 augustus 2014 om 14u30

Donderdag 31 juli, 2014

KV Oostende x RSC Anderlecht
Uiteraard zal ook dit seizoen de strijd tussen Anderlecht, Standard en Club Brugge op het scherpst van de snede uitgevochten worden. De drie roemruchte clubs willen kampioen worden en zullen vanaf dag één alles op winnen zetten. De vraag is hoe de rest van de Jupiler Pro League hierop gaat reageren. Ziet men kansen voor zichzelf of blijft het bij wat tegenstribbelen?

Oostende

KV Oostende is al jaren een prima middenmoter die tegen de top aan schuurt. Dat kan voldoende zijn om uiteindelijk mee te mogen doen in de Europa League. Maar is dat ook voor de ploeg en zijn supporters voldoende? Zou men niet graag iets meer willen dan blij zijn met een mooie plek? Hoe gaat KV Oostende daarmee om? De eerste speelronde tegen Lierse bracht niet wat men hoopte en verwachtte. De 2-0 nederlaag doet pijn. Het is natuurlijk goed mogelijk dat dit een extra impuls zal geven om Anderlecht het vuur na aan de schenen te leggen. Want wil men niet meteen op achterstand geraken dan moeten in ieder geval thuis de punten binnenboord blijven.

Anderlecht

Sportclub Anderlecht is al heel lang de heerser in het Belgische voetbal. Zo nu en dan staat men anderen toe ook even een titel mee te pikken, maar dat leidt er wel toe dat er binnen de club veel onrust is. Anderlecht eist van zijn trainer en spelers dat ze kampioen worden. Al het andere ziet men als verlies. Dit is een zware last, die niet altijd zorgt voor de rust die een club nodig heeft om te kunnen presteren. Hoe zal het dit jaar uitpakken? Zal de spelersgroep die druk aan kunnen? Of er onder bezwijken?

Voetbal

Een bekend gezegde is dat de bal rond is. Dat in het voetbal alles mogelijk is. Het WK in Brazilië heeft ons laten zien dat dit inderdaad klopt. Feit is echter ook dat binnen een competitie soms wel eens verrassingen gebeuren, maar dat men over het algemeen uit kan gaan van het normale. Dit normale is dat Anderlecht de wedstrijd wint. Voor de liefhebbers van voetbal en van spanning is te hopen dat KV Oostende het hier niet mee eens is en alles op alles zal zetten om die vanzelfsprekendheid te doorbreken. We zullen zien waar dat toe leidt.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KV Oostende x RSC Anderlecht :

  Oostende Gelijkspel Anderlecht
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 4.33 3.4 1.65
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 4.8 3.75 1.7
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 4.75 4 1.62
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 4.2 3.6 1.72
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 4.6 3.75 1.68
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 4.8 3.75 1.7

KV Oostende x RSC Anderlecht zal Plaats : Albert Park. Leopold Van Tyghemlaan 62, 8400, Oostende, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Website bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook