puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Anderlecht x KRC Mechelen Cofidis Cup 3 december 2014

Dinsdag 2 december, 2014

Anderlecht x KRC Mechelen
Op 3 december om 20:45 uur zal de Cofidis Cup worden gespeeld tussen KRC Mechelen en Anderlecht. De wedstrijd begint om 20:45 uur en wordt gespeeld in het Stade Constant Vanden Stock te Brussel. De scheidsrechter van deze wedstrijd is L. Visser. Het bijzondere aan deze wedstrijd is dat beide clubs nog nooit tegen elkaar hebben gespeeld. Daarom belooft het deze keer een bijzondere wedstrijd te worden. Wie zal de overwinning op zijn naam weten te schrijven? Wordt het KRC Mechelen of toch Anderlecht?

KRC Mechelen

KRC Mechelen staat momenteel op een 15e plek, terwijl Anderlecht de 2e plek inneemt. Als er gekeken wordt naar de laatste 5 wedstrijden, dan staat Anderlecht zeker voor op KRC Mechelen. Laatstgenoemde club heeft namelijk alle 5 de wedstrijden verloren. Anderlecht daarentegen heeft 2 wedstrijden gewonnen, 2 wedstrijden gelijkgespeeld en 1 wedstrijd verloren. KRC Mechelen is daarom de ploeg die deze wedstrijd flink aan de bak zal moeten. Anderlecht zal juist willen winnen, des te meer omdat er maar 1 punt verschil zit tussen de nummer 1 en de nummer 2 in het klassement.

Anderlecht

Anderlecht doet erg goede zaken in de Cofidis Cup. De club zal de wedstrijd tegen KRC Mechelen dan ook met vertrouwen tegemoet zien. KRC Mechelen heeft slechts 14 punten behaald uit 18 gespeelde wedstrijden. Anderlecht daarentegen heeft 31 punten uit de 18 gespeelde wedstrijden. Toch zal Anderlecht geen slechte pot voetbal spelen op 3 december 2014. De club zal er alles aan doen om de eerste positie te veroveren in het klassement. De club staat nu op nummer 2 en dat voelt toch enigszins ongemakkelijk. Zal het Anderlecht lukken om ook de wedstrijd tegen KRC Mechelen te winnen of wordt het een gelijkspel of misschien zelfs wel verlies?

Voorspelling

De kans is groter dat Anderlecht wint, dan dat de club verliest of gelijk speelt. De resultaten van Anderlecht zijn momenteel zo goed, dat KRC Mechelen de ploeg zeker mag vrezen. Toch mag KRC Mechelen zich niet het kaas van het brood laten eten, want de ploeg heeft veel meer in zijn mars dan het tot nu toe heeft laten zien. Juist de wedstrijd tegen Anderlecht is een uitgelezen kans voor de club om zichzelf te verbeteren om zo goede resultaten neer te zetten. Met een beetje geluk behaalt KRC Mechelen een overwinning, maar Anderlecht maakt echter meer kans!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KRC Mechelen en Anderlecht :

  Anderlecht Gelijkspel KRC Mechelen
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 1.04 10 29
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.01 12.25 27
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.03 14 31
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.05 11.5 23
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 1.03 12.5 30
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.03 14 25

Anderlecht x KRC Mechelen zal Plaats : Constant Vanden Stockstadion. avenue Théo Verbeeck 2, 1070, Anderlecht, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Belgische Beker (Cofidis Cup).

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Download bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook