puce H1 Geld-Kansspel.be

De WK wedstrijd tussen Brazilië x Chili op 28 juni 2014 18u00

Donderdag 26 juni, 2014

Brazilië x Chili
Zelden was een WK zo spannend en zelden zo verrassend. Wie had vooraf voorspeld dat Italië niet verder zou komen? Of dat Costa Rica zo ver zou komen?

Brazilië

Het moet het WK van Brazilië worden. Alles is aan de kant gezet om er voor te zorgen dat Neymar en zijn ploeggenoten de nieuwe wereldkampioen worden. Helaas kan dit elftal dat niet waar maken. Het is te zwak, sluit niet goed aan in de linies en heeft geen echte toppers. Neymar wil zo graag laten zien dat hoe echt 's wereld beste voetballer is. Het lukt hem maar niet. Net zo min als het bij Barcelona lukt. Natuurlijk is het een geweldige voetballer en kan hij alleen een hele verdediging gek spelen, maar blijkbaar is ook voor hem de druk te groot.

Chili

Het was bekend dat Chili een razend spannend elftal heeft en dat ze graag en goed vooruit voetballen. De Chilenen hebben dat ook bewezen. Verzorgd en mooi voetbal maakt hen super gevaarlijk. Oranje heeft weliswaar van Chili gewonnen, maar dat maakt ze alleen nog sterker. Want zij willen revanche. Zij willen de wereld laten zien hoe goed ze zijn en waar ze toe in staat zijn.

Brazilië tegen Chili

De kans is erg groot dat Brazilië-Chili een van de mooiste wedstrijden van dit WK wordt. Waar Brazilië absoluut moet, wil Chili zo graag. De druk op het gastland kan Chili in de betere positie brengen. Natuurlijk is en blijft Brazilië het land van de samba voetbal, van de verrassende wendingen en van de ijzersterke aanval. Maar wat als Chili die aanval gewoon opvangt en zelf aan het bouwen slaat? Zal Brazilië bestand blijken tegen zoveel druk? Zal de niet zo sterke verdediging foutloos blijven spelen of bezwijken?

Spannend

Beide elftallen hebben een enorm voordeel. Zij zijn allebei bekend met en bestand tegen de weersomstandigheden. Ook al is het 37 graden, zij hebben daar veel minder last van dan de Europese elftallen. Daarnaast lijkt het alsof Chili meer conditie heeft. Of dat werkelijk zo is of dat het alleen zo lijkt zullen we pas weten wanneer de strijd gestreden is. Brazilië tegen Chili kan dus alle kanten uit. Beide teams hebben een goede kans om de volgende ronde te bereiken. Voor Chili zal dat feest zijn, terwijl Brazilië in rouw wordt gedompeld. Wint Brazilië dan kan Chili met opgeheven hoofd en gezien de prestaties trots huiswaarts keren.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Brazilië x Chili :

  Brazilië Gelijkspel Chili
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 1.61 3.8 5.5
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 100 gratis inzet) 1.65 3.9 5.25
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.6 4 6
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.65 3.9 5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 5 gratis) 1.61 3.95 5.4
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.65 3.9 5.25

Brazilië x Chili zal Plaats : Estadio Mineirao. Avenida Antônio Abrahão Caram, 1001, 31275-000, Belo Horizonte, Brazilië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Download bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook