puce H1 Geld-Kansspel.be

De kwartfinale tussen Colombia en Brazilië op 4 juli 2014

Woensdag 2 juli, 2014

Brazilië x Colombia
Op 4 juli 2014 om 22:00 uur vindt de allereerste kwartfinale plaats van het WK in Brazilië. Deze wordt gespeeld tussen het gastland Brazilië en Colombia. Het belooft een ongelofelijk spannend duel te worden, aangezien beide voetballanden aan elkaar gewaagd zijn. Brazilië is als vanouds sterk, maar Colombia is vooral jong, fris en aanvallend. Niemand had eigenlijk verwacht dat Colombia het zo ver zou schoppen dit toernooi, maar ze staan terecht in de kwartfinale. De grote vraag is of Brazilië tegen deze verrassing opgewassen is.

Colombia

Colombia heeft tot nu toe alle 4 de wedstrijden weten te winnen. Het wist zelfs voetbalgrootmacht Uruguay te verslaan met 2-0 tijdens de achtste finale. Dat zegt absoluut iets over de potentie van Colombia en daarom zal Brazilië op zijn hoede moeten zijn op 4 juli 2014. Wanneer er een gat ontstaat in de verdediging van Brazilië, dan kan sterspeler Rodriguez van Colombia daarom zomaar gebruik van maken en scoren. Colombia staat als een hecht team op het voetbalveld en zou zomaar eens een potentiële halve finalist kunnen worden tijdens dit WK in Brazilië.

Brazilië

Brazilië is het land dat de wereldtitel het meeste aantal keren op zijn naam heeft staan. Toch heeft het gastland dit toernooi zijn favorietenrol nog niet echt weten waar te maken. Er zijn landen die veel beter voetballen dan Brazilië. Het land zal daarom ook beter moeten gaan spelen tijdens de kwartfinale, anders zou Colombia zomaar eens voor een verrassing kunnen zorgen en Brazilië uitschakelen. De wedstrijd op 4 juli 2014 zal daarom voor beide landen een test zijn. Voor Brazilië of het sterk genoeg is om weerstand te kunnen bieden aan het aanvallende spel van Colombia en voor Colombia om er achter te komen of ze ook het sterke Brazilië kunnen verslaan.

De potentiële winnaar

Als er één land is die het verdient om een overwinning te behalen in de kwartfinale van dit WK, dan is het Colombia. Met aanvaller Rodriguez heeft het land fantastische resultaten weten te boeken die zeker niet onderschat mogen worden. Het land heeft daarmee voorgoed een onuitwisbare indruk nagelaten op vriend en vijand. Het zou fantastisch zijn wanneer het land opnieuw zou weten te presteren tegen Brazilië. De grote vraag is of Colombia dat ook daadwerkelijk gaat lukken, want het gastland maakt zeker ook aanspraak op de titel.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Brazilië x Colombia :

  Brazilië Gelijkspel Colombia
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 1.83 3.6 4.33
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 100 gratis inzet) 1.82 3.55 4.5
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.87 3.65 4.3
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.85 3.7 4
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 5 gratis) 1.81 3.55 4.4
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.82 3.55 4.5

Brazilië x Colombia zal Plaats : Estádio Castelăo. Av. Alberto Craveiro, 2901, 60861-211, Fortaleza, Brazilië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Download bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook