puce H1 Geld-Kansspel.be

De kwartfinale tussen Brazilië x Duitsland op 8 juli 2014 22u00

Maandag 7 juli, 2014

Brazilië x Duitsland
Op 8 juli 2014 om 22:00 uur vindt de eerste halve finale plaats van dit WK in Brazilië. Het gastland en Duitsland staan dan tegenover elkaar in een onwaarschijnlijk spannende finale. Brazilië wist Colombia in de kwartfinale met 2-1 uit te schakelen. Voor veel mensen was de scheidsrechter tijdens deze wedstrijd dubieus en zeer partijdig en dat heeft in het voordeel van Brazilië gewerkt. Duitsland maakt een rustige indruk, maar heeft zeker belangrijke uitschieters gehad dit WK. Het is zeker niet onverdienstelijk dat het land in de halve finale staat van het WK.

Brazilië

Brazilië is een gepassioneerd voetballand, maar heeft niet het meest uitstekende voetbalspel laten zien dit WK. Het land zal het helaas moeten stellen zonder sterspeler Neymar. De voetballer is voor de rest van het WK uitgeschakeld. Het heeft een gebroken ruggenwervel opgelopen in de laatste wedstrijd tegen Colombia, waardoor hij helaas niet meer in actie zal komen. Dat zal zeker invloed kunnen hebben op de wedstrijd die plaatsvindt tussen Duitsland en Brazilië. Duitsland zou daar gebruik van kunnen maken, maar Brazilië is en blijft een sterk voetballand dat zeker niet onderschat mag worden.

Duitsland

Duitsland is een land dat heel beheerst voetbalt. Het land heeft een zeer sterke verdediging en is niet echt een aanvallende ploeg. Als het land eenmaal aanvalt in een wedstrijd, is het zeer gevaarlijk en daarom mag Brazilië deze wedstrijd best vrezen. Brazilië speelt niet zomaar tegen een land, want Duitsland heeft meerdere prijzen in de wacht weten te slepen. Het land is al meerdere keren wereldkampioen geweest en het land zal er alles aan doen om ook dit WK de titel in de wacht te slepen. Daar zal echter wel voor gevoetbald moeten worden. De overwinning is niet zomaar binnen.

Voorspelling

Het belooft een zeer spannende eerste halve finale te worden van dit WK wanneer de wedstrijd zal worden gespeeld tussen Duitsland en Brazilië. Beide landen maken allebei zeker kans om finalist te worden tijdens dit WK. Toch lijkt het erop dat Duitsland meer kans maakt op de wereldtitel dan bijvoorbeeld Brazilië. Duitsland maakt toch meer een stabiele indruk dan Brazilië. Het gastland heeft nog niet echt weten te overtuigen, het is dan ook de vraag of het land dit wel tegen Duitsland kan. Beide landen zullen echter stevig aan de bak moeten, want er zal hard gewerkt moeten worden voor de overwinning.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Brazilië x Duitsland :

  Brazilië Gelijkspel Duitsland
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 2.75 3.1 2.75
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 100 gratis inzet) 2.75 3.2 2.65
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.76 3.2 2.65
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.8 3.25 2.55
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 5 gratis) 2.8 3.1 2.8
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.75 3.2 2.65

Brazilië x Duitsland zal Plaats : Estadio Mineirao. Avenida Antônio Abrahão Caram, 1001, 31275-000, Belo Horizonte, Brazilië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Download bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook