puce H1 Geld-Kansspel.be

De kwartfinale tussen Frankrijk en Duitsland op 4 juli 2014 18u00

Vrijdag 4 juli, 2014

Frankrijk x Duitsland
Op vrijdag 4 juli trappen Frankrijk en Duitsland om 18.00 uur af in het legendarische Estádio Maracanã in Rio de Janeiro voor de eerste kwartfinale van het WK voetbal. Deze wedstrijd is het eerste Europese onderonsje in de knock-outfase van het WK 2014. In de achtste finales was er namelijk geen enkele wedstrijd tussen twee Europese landen.

Frankrijk

Frankrijk drong als winnaar van Groep E door tot de achtste finales, waarin moeizaam werd afgerekend met Nigeria (2-0). Beide landen waren gedurende het grootste deel van de wedstrijd erg aan elkaar gewaagd, maar in het laatste kwartier maakten de Fransen het verschil. Zo flitsend als het in de eerste twee wedstrijden bij vlagen ging, is het daarna echter niet meer geweest. In de groepsfase werd gewonnen van Honduras (3-0) en van Zwitserland (5-2). In die wedstrijden wisten de Fransen enkele fraaie goals te maken. Tegen Ecuador stokte de productie echter, met een gelijkspel (0-0) als gevolg. De Fransen hadden aan dat ene puntje wel voldoende om als groepswinnaar naar de achtste finales te gaan. Bondscoach Didier Deschamps spaarde tegen Ecuador enkele basisspelers, die hij tegen Nigeria wel weer opstelde. Tegen Duitsland zal het echter een stuk beter moeten dan tegen Nigeria en Ecuador, want anders zal de kwartfinale het eindstation voor de Fransen zijn op het WK 2014.

Duitsland

Evenals Frankrijk sloot Duitsland de groepsfase af met zeven punten uit drie wedstrijden. Daarmee werden de Duitsers winnaar van Groep G. In de eerste wedstrijd werd overtuigend (4-0) afgerekend met Portugal, dat bijna een uur met tien man speelde, na een domme rode kaart voor Pepe. Toen Pepe werd weggestuurd, stond het al 2-0 voor Duitsland. Na hun flitsende start in de eerste wedstrijd hadden de Duitsers alle moeite van de wereld met Ghana. De wedstrijd eindigde in 2-2, nadat de Ghanezen een achterstand van 1-0 knap hadden weten om te zetten in een 1-2 voorsprong, maar die wisten ze niet vast te houden. De laatste groepswedstrijd speelde Duitsland tegen de Verenigde Staten. Bij een gelijkspel zouden beide landen zich voor de achtste finales plaatsen. Duitsland won met 1-0, maar door de winst van Portugal op Ghana gingen de Verenigde Staten ook door naar de achtste finales. In de achtste finales kwamen de Duitsers uit tegen Algerije. Op papier leek dit een niet al te lastige horde voor de Duitsers, maar niets bleek minder waar. De stroef spelende Duitsers wisten de enthousiaste Algerijnen pas in de verlenging op de knieën te krijgen. Na 0-0 in de reguliere speeltijd, was de eindstand na verlenging 2-1 voor Duitsland, maar daar kwamen ze goed mee weg. Ook bondscoach Joachim Löw zal dus nog het nodige werk moeten verrichten om Duitsland klaar te stomen voor de kwartfinale tegen Frankrijk.

Prognose

De wedstrijd tussen Frankrijk en Duitsland belooft een zeer spannende te worden. Beide landen hebben tot dusver goede wedstrijden met mindere wedstrijden afgewisseld op het WK 2014. In principe hebben beide landen een vrij aanvallende speelstijl, dus er mag een aantrekkelijke wedstrijd worden verwacht, tenzij één van beide landen (of zelfs allebei) een meer afwachtende houding gaat aannemen. Omdat het naar alle waarschijnlijkheid dicht bij elkaar zal liggen in deze wedstrijd is een verlenging zeker niet ondenkbaar en wellicht zal een strafschoppenserie uiteindelijk de beslissing moeten brengen. Duitsland zal op basis van de behaalde resultaten in de afgelopen jaren licht favoriet zijn, maar of ze die rol ook zullen gaan waarmaken, valt nog te bezien.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Frankrijk x Duitsland :

  Frankrijk Gelijkspel Duitsland
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 2.9 3.2 2.6
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 100 gratis inzet) 2.95 3.2 2.5
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.9 3.15 2.7
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.9 3.2 2.5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 5 gratis) 2.8 3.1 2.77
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 3.05 3.2 2.45

Frankrijk x Duitsland zal Plaats : Estadio Do Maracana. Rua Professor Eurico Rabelo, 20271-150, Rio de Janeiro, Brazilië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Download bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook