puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Frankrijk x Spanje donderdag 4 september 2014 om 21u00

Dinsdag 2 september, 2014

Frankrijk x Spanje
De vriendschappelijke wedstrijd tussen Frankrijk en Spanje, komende donderdagavond om 21.00 uur in het Stade de France, staat in het teken van een nieuw begin. Voor de Fransen is het de eerste wedstrijd nadat sterspeler Franck Ribery heef bekendgemaakt dat hij zich niet meer voor Les Bleus beschikbaar stelt, voor de Spanjaarden wordt het een herstart met vele nieuwe spelers na het echec op het WK in Brazilië. Spanje begint aan een nieuw tijdperk, na de beschamende uitschakeling in de eerste ronde op het WK 2014.

Frankrijk moet het zonder Ribery en Giroud stellen

Frankrijk heeft tijdens het WK in Brazilië veel zelfvertrouwen getankt. Les Tricolores behaalden met goed voetbal de kwartfinale, waarin ze ternauwernood door de latere wereldkampioen Duitsland (1-0) onder de duim werden gehouden. Bayern-ster Franck Ribery moest het WK al door een blessure missen, maar heeft nu besloten definitief als international te stoppen en zich volledig op zijn presteren bij Bayern München te concentreren. Bondscoach Didier Deschamps moet het tegen Spanje ook zonder zijn spits Olivier Giroud stellen. De Arsenal-speler liep in de Premier League wedstrijd tegen Everton een gebroken enkel op. Giroud is voor weken uitgeschakeld.

Spanje begint aan de wederopbouw na WK-echec

Spanje beleefde een roemloze aftocht op het WK in Brazilië, met de 5-1 nederlaag tegen Nederland als dieptepunt. Bondscoach Vicente del Bosque bleef aan, maar zag wel vele van zijn sterren afhaken die de afgelopen jaren zowel Europees als wereldkampioen voetbal werden. Pepe Reina, Gerard Piqué, Javi Martinez, Juan Mata, David Villa, Fernando Torres, Xabi Alonso en Xavi zijn er niet meer bij. Spanje heeft nu zijn hoop gevestigd op nieuwkomers als doelman Kiko Casilla, verdediger Mikel San Jose, middenvelder Isco en de aanvallers Raul Garcia en Paco Alcacer.

Frankrijk won het vaakst, maar Spanje laatste jaren sterker

Frankrijk en Spanje zijn bepaald geen onbekenden van elkaar. Beide landen zaten bij elkaar in de kwalificatiepoule voor het WK 2014 in Brazilië. Na een gelijkspel (1-1) in Madrid, verloor Frankrijk op eigen terrein met 0-1 van Spanje. De laatste overwinning van de Fransen tegen de Spanjaarden dateert van 2006. Op het WK in Duitsland won Les Blues destijds met 3-1. Het publiek mag een spannende wedstrijd tussen deze twee grootmachten verwachten die naar verwachting weinig voor elkaar zullen onderdoen. Beide landen speelden in de historie 27 maal tegen elkaar. Frankrijk won 13 maal, Spanje 10 maar, 4 maal kwamen Frankrijk en Spanje op een remise uit. Van de 14 keer dat Frankrijk Spanje thuis ontvang, won het 8 keer.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Frankrijk x Spanje :

  Frankrijk Gelijkspel Spanje
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 2.4 3 2.9
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 2.45 3.15 2.95
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.45 3.2 2.9
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.5 3.2 2.8
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 2.44 3.15 2.8
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet)      

Frankrijk x Spanje zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken voor vriendschappelijke internationale wedstrijden terugvinden.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Download bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook