puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Genk x Club Brugge zondag 14 augustus 2014 om 14u30

Vrijdag 12 september, 2014

Genk x Club Brugge
Op zondag 14 september 2014 speelt Racing Genk thuis, in de Cristal Arena, tegen Club Brugge in een wedstrijd om de Jupiler Pro League. Beide teams zullen niet tevreden zijn over de start van het nieuwe seizoen en zullen er alles aan doen om enkele plaatsen te stijgen in de ranglijst. De laatste onderlinge ontmoetingen hebben aangetoond dat deze wedstrijd alle kanten op kan vallen: van de laatste 11 keer wonnen beide teams vijfmaal. Deze wedstrijd winnen betekent aanhaken bij de voorlopige top van de ranglijst. Verliezen betekent een pas op de plaats te moeten maken.

Racing Genk

Racing Genk heeft dit seizoen reeds vier maal gelijk gespeeld, maar wil de drie punten nu in eigen huis houden. In de recente transferperiode is Genk echter een belangrijke speler kwijt geraakt, met de verhuur van aanvoerder Jelle Vossen aan het Engelse Middlesbrough. Het is de vraag of 'de Smurfen' dit verlies kunnen opvangen met de komst van Cavric als zijn vervanger. Een dragende speler als Vossen is niet gemakkelijk te vervangen.

Club Brugge

Ook Club Brugge heeft dit prille seizoen al enkele malen gelijk gespeeld, maar is vast van plan om aan te gaan haken bij koploper Anderlecht. Club hield Anderlecht vorige week nog op een gelijkspel, maar zal meer punten moeten gaan pakken om de koploper te kunnen bedreigen. Voor het sluiten van de transfermarkt hebben de blauw-zwarten zich nog met diverse spelers versterkt, waaronder aanvallers Gedoz en Izquierdo en middenvelder Vormer. Van Club Brugge mag daarom verwacht worden dat zij zich zal kunnen meten met Anderlecht in het verdere verloop van dit seizoen. Op korte termijn zal trainer Preud'homme echter zijn handen vol hebben om van zijn spelersgroep een goedlopend geheel te maken.

Voorspelling

Uit de genoemde transferperiode is Genk beduidend minder sterk gekomen dan Club Brugge. Dit zal ook zijn weerslag hebben op de komende wedstrijd. Bovendien heeft Club Brugge de uitgesproken ambitie om snel aan te sluiten bij de top en mee te doen om het kampioenschap. Hierom verwacht ik dat Club Brugge aanstaande zondag met een 1-3 overwinning huiswaarts zal keren.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Genk x Club Brugge :

  Genk Gelijkspel Club Brugge
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 3.2 3.4 2.15
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 3.25 3.25 2.1
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 3.15 3.35 2.2
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.9 3.2 2.25
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 3.25 3.35 2.12
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 3.2 3.4 2.2

Genk x Club Brugge zal Plaats : Cristal Arena. Stadionplein 4, 3600, Genk, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Download bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

Ajax x Besiktas

Pronostiek Ajax x Besiktas 28 September 2021

Ajax x Besiktas : Dinsdag 28 september, 2021 om 21u00 [ Champions League ]

Het Champions League-duel tussen Ajax en Besiktas is er een waar men in Amsterdam watertandend naar uitkijkt. De Ajacieden walsen momenteel niet alleen in de Eredivisie over de tegenstanders heen, maa...

 
 
rss twitter Facebook Facebook