puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek KV Oostende x RC Genk zaterdag 30 augustus 2014 om 18u00

Vrijdag 29 augustus, 2014

KV Oostende x RC Genk
Het wereldkampioenschap voetbal lijkt ver achter ons te liggen, nu we alweer een poosje bezig zijn met de competitie. De Belgische Jupiler Pro League is de beginfase zelfs al voorbij nu komend weekeinde alweer de zesde speelronde op het programma staat. De ranglijst wordt langzaam maar zeker gevormd en nu al lijken we te kunnen zien welke ploegen het dit jaar moeilijk gaan krijgen en wie er bovenin mee gaan draaien. Zaterdag 30 augustus speelt Oostende in het eigen stadion de competitiewedstrijd tegen RC Genk. Kan een van beide ploegen in deze wedstrijd de volle winst behalen? Een voorbeschouwing.

KV Oostende

KV Oostende maakte vorig jaar, toen men terugkeerde in de Eerste Klasse, direct veel indruk. Men besloot het seizoen op de negende plaats en wist ook in play-off II mee te doen om de prijzen. Sterker nog: men won play-off II, waardoor men normaliter recht heeft op deelname aan de Europa League. Oostende had echter voor komend seizoen geen Europese licentie waardoor het ticket naar Zulte Waregem ging. De prestaties van vorig seizoen evenaren lijkt dus ontzettend moeilijk te gaan worden voor de ploeg. Toch zullen de spelers er alles aan doen om de supporters opnieuw een fantastisch seizoen te laten beleven. Tot nog toe lijkt men daar ook in te slagen, want Oostende is het seizoen sterk begonnen. Met negen behaalde punten uit vijf gespeelde duels, bezet de ploeg de derde plaats en lijkt men klaar voor de krachtmeting tegen RC Genk. Omdat men ook nog eens thuis speelt, zal de ploeg er alles aan gelegen zijn deze wedstrijd te winnen.

RC Genk

Genk is al jaren een vaste klant in de subtop van de Jupiler Pro League en leek zich enkele jaren geleden zelfs te melden aan de top toen men kampioen werd in de Eerste Klasse. De afgelopen jaren kon men dat echter niet continueren en vorig jaar eindigde men op een zesde plaats in de reguliere competitie. Ook in play-off I kon men nauwelijks iets klaarmaken, waardoor men met lege handen op de zesde plaats bleefs staan. Dit seizoen is niet al te goed begonnen met zes punten uit vijf duels al werd er vorige week wel knap van Gent gewonnen.

Voorspelling

Oostende is op dit moment de ploeg in vorm, maar RC Genk lijkt ook langzaam maar zeker de juiste vorm te vinden. We voorspellen een gelijkspel.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KV Oostende x RC Genk :

  Oostende Gelijkspel Genk
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 2.4 3.25 2.75
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 2.35 3.2 2.85
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.35 3.3 2.8
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.5 3.5 2.4
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 2.38 3.25 2.82
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.45 3.3 2.85

KV Oostende x RC Genk zal Plaats : Albert Park. Leopold Van Tyghemlaan 62, 8400, Oostende, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Website bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook