puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Standard Luik x Westerlo zaterdag 23 augustus 2014 om 18u00

Donderdag 21 augustus, 2014

Standard Luik x Westerlo
De fase van aftasten is inmiddels voorbij in de Belgische voetbalcompetitie. Aankomend weekeinde staat immers de vijfde speelronde alweer voor de deur en er zijn al de nodige verschillen gemaakt op ranglijst. Hoewel het nog zeer vroeg in het seizoen is, kunnen we al voorzichtig conclusies trekken uit de tot nog toe gespeelde wedstrijden. Komend weekeinde neemt titelkandidaat Standard Luik het voor eigen publiek op tegen het gepromoveerde Westerlo. Kan Standard de volle buit pakken of ligt de promovendus dwars? Een voorbeschouwing.

Standard Luik

In Luik verlangt men vurig naar een titel. In 2009 werd men voor het laatst kampioen en daarna ging het iedere keer net mis. Zowel de supporters als het bestuur wil dus dit jaar eindelijk weer eens een feestje kunnen vieren. Dat het niet vanzelf gaat, hebben de afgelopen jaren wel bewezen. Hoewel men ieder jaar weer bovenin meestreed om de prijzen, stond het aan het einde van het seizoen iedere keer weer opnieuw met lege handen. Afgelopen jaar kende Standard Luik een uitstekend regulier seizoen, waarin het fier bovenaan eindigde. Het ging echter mis zodra de play-off wedstrijden begonnen en eeuwige rivaal Anderlecht wist opnieuw kampioen te worden. Dit seizoen is Standard Luik niet al te goed begonnen. Uit de vier gespeelde wedstrijden werden slechts zes punten behaald. Reden te meer voor de ploeg om de wedstrijd tegen Westerlo koste wat kost te winnen.

Westerlo

Toen Westerlo enkele jaren geleden degradeerde vanuit de Eerste Klasse had de ploeg zichzelf ten doel gesteld om het jaar daarop direct weer te promoveren. Westerlo behaalde wel de nacompetitie, maar kon daarin geen vuist maken en was daardoor veroordeeld tot nog een jaar op het tweede niveau. Afgelopen seizoen werd Westerlo echter op indrukwekkende wijze kampioen in de Tweede Klasse, waardoor de ploeg dit jaar weer aan mag treden op het hoogste niveau. De doelstelling van dit jaar is simpel: de club wil op het hoogste niveau blijven voetballen. Westerlo is in ieder geval zeer sterk aan het nieuwe seizoen begonnen. Uit de vier gespeelde wedstrijden behaalde men acht punten, waarmee men voorlopig op de vier plaats terug te vinden is. In de uitwedstrijd tegen Standard Luik zal Westerlo vooral verdedigend voetballen en wachten op een foutje van de tegenstander.

Voorspelling

We denken dat Standard Luik meer kwaliteit heeft. Omdat de ploeg ook thuis speelt voorspellen we een overwinning voor STandard Luik.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Standard Luik x Westerlo :

  Standard Gelijkspel Westerlo
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 1.57 4 5
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.65 3.8 5.2
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.55 4 5.25
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.7 3.8 4
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 1.68 3.8 4.6
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.65 3.8 5.2

Standard Luik x Westerlo zal Plaats : Stade Maurice Dufrasne. 2, rue de La Centrale, 4000, Liège, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Website bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook