puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek en odds Australische Grand Prix Formule 1 zondag 16 maart 2014 om 7u00

Vrijdag 14 maart, 2014

F1 Logo
Wordt het weer een vanzelfsprekend seizoen waarin Red Bull heerst en Vettel de Formule 1 collega's overklast? Natuurlijk zullen de vele fans van Sebastian Vettel met die verwachting aan het nieuwe seizoen beginnen. Maar er zijn ook tegenstemmen. Zo liet Bernie Ecclestone, de grote baas van het F1 circus zich ontvallen dat de fans wachten op een nederlaag van de wereldkampioen. Dit gevoel wordt niet alleen ingegeven door een soort van jaloezie. Het heeft ook te maken met de sport zelf. Wil die interessant blijven dan is concurrentie belangrijk.

Vettel

Voor Vettel is het seizoen slecht begonnen. De nieuwe Red Bull wil niet op gang komen en heeft nogal wat kuren. Bij de Grand Prix in Australië zal de auto helemaal vernieuwd zijn. Renault en hun sterrijder verwachten de kinderziektes onder controle te hebben. Is dat ook echt het geval? Pas aan het eind van de GP weten we hoe de vlag er bij hangt. Terwijl de concurrentie er goed voor staat, lijkt het alsof de hegemonie van de Red Bull stal -even- tot stil stand is gekomen.

Voor McLaren spelen heel andere zorgen. Nog steeds heeft de renstal geen sponsor kunnen vinden. Gelet op de enorme kosten die het F1 werk met zich meebrengt, zal men koortsachtig op zoek zijn naar een bedrijf dat geld in McLaren wil steken om te voorkomen dat deze befaamde F1 deelnemer halverwege het seizoen moet stoppen met racen.

Mercedes Sauber

Wie weet is de Mercedes Sauber de verrassing van het jaar. Oud wereldkampioen Lewis Hamilton krijgt een van de best presterende machine om mee te rijden. Gezien zijn uitzonderlijk talent moet dit heel wat gaan opleveren. Alhoewel men naar buiten toe wat terughoudend is, wordt achter voorgehouden hand wel degelijk de wens uitgesproken helemaal vooraan mee te rijden.

Williams

Jenson Button ziet het helemaal zitten als er geen Red Bull op pole position staat. Hij is ervan overtuigd dat Williams een groots jaar tegemoet gaat. De tests hebben hem een uitzonderlijk goed gevoel over de auto gegeven en hij gaat er dan ook vanuit de mindere prestatie van verleden jaar goed te maken.

Er is natuurlijk nog een kanshebber die altijd genoemd wordt, maar die de laatste jaren wat achter bleef. Ferrari wil weer daar staan waar zij vinden dat Ferrari hoort, namelijk op de bovenste trede. De Australische GP wordt hoe dan ook om van te smullen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de Australische Grand Prix :

Race Winnaar
Odd
Beste Bookmaker
Lewis Hamilton
3.00
bWin
Nico Rosberg
5.00
Unibet
Sebastian Vettel
12.00
bWin
Felipe Massa
12.00
Unibet
Valtteri Bottas
15.00
Unibet
Kevin Magnusen
21.00
bWin
Fernando Alonso
21.00
BetFirst
Jenson Button
21.00
BetFirst
Kimi Raikkonen
21.00
BetFirst
Daniel Ricciardo
45.00
Unibet
Nico Huelkenberg
30.00
Unibet
Sergio Perez
41.00
BetFirst
Romain Grosjean
55.00
Unibet
Pastor Maldonado
101.00
bWin

Australische Grand Prix zal Plaats : Albert Park Street Circuit. Aughtie Dr, Albert Park VIC, 3205, Victoria, Australië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt het geheel terug van de pronostieken voor het Formule 1 seizoen dat Geld-kansspel.be aanbiedt ter gelegenheid van iedere race.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Download bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook