puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek en odds Grand Prix Formule 1 in Maleisië zondag 30 maart 2014 10u00

Vrijdag 28 maart, 2014

Logo Formula 1
Op 30 maart 2014 vindt in Maleisië de Grand Prix Formule 1 plaats. Het is alweer de 2e wedstrijd van het seizoen die gereden wordt. Daarnaast is het de 16e keer dat het circuit op deze plek wordt gehouden. De vrije training vindt 2 dagen van tevoren plaats, op 28 maart 2014. Op 29 maart 2014 zal de kwalificatie plaats vinden. De daadwerkelijke race vindt plaats op het Sepang International Circuit in Sepang. Zoals altijd belooft het weer een spannende race te worden.

De algemene gegevens van de Grand Prix Formule 1 in Maleisië

Er zijn een aantal algemene gegevens beschikbaar waarvan het belangrijk is dat deze vermeld worden. De lengte van de eerste ronde bedraagt 5.543 meter. Er zijn totaal 58 ronden tijdens de race. De totale afstand die wordt gereden bedraagt 310,408 kilometer. Net als in Australië, waar de eerste ronde van het seizoen plaats vond, belooft deze race eveneens een spektakel te worden waar men "u" tegen zegt. De nieuwe regels die waren ingevoerd voor de start van het seizoen, zorgden ervoor dat er niet direct al potentiële winnaars waren.

De nieuwe regels van de Grand Prix Formule 1

Een aantal belangrijke wijzigingen zijn doorgevoerd sinds de eerste wedstrijd in dit seizoen. Zowel de krachtbron als de aandrijving zijn anders. Ook is er een smallere voorvleugel en minder brandstof. Maar ook een hoger gewicht en een lagere neus maken het tot een indrukwekkend schouwspel. Dat is zeker bij de laatste race wel gebleken. Sebastian Vettel was voorheen de potentiële kandidaat om te winnen, maar in Australië was hij na 6 rondjes al uitgeschakeld. Uiteindelijk was het Nico Rosberg die de overwinning op zijn naam schreef.

Wie wordt de nieuwe winnaar?

Wie de winnaar van de Grand Prix Formule 1 in Maleisië wordt, valt nog te betwisten. De wedstrijd belooft zeker nog spectaculairder te worden dan in Australië. Daarmee wordt het al een genot om de wedstrijd te bekijken. Inmiddels is het circuit bij de meeste deelnemers bekend, maar kunnen de deelnemers ook goed met de nieuwe regels omgaan? De tijd zal het uitwijzen. Zal het toch weer Sebastian Vettel worden, of wordt het toch een van de andere deelnemers? Het zal daarom zorgen voor een perfecte mix van spanning en race genot. Niet alleen de deelnemers, maar ook de toeschouwers zullen er van smullen!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de Grand Prix in Maleisië:

Race Winnaar
Odd
Beste Bookmaker
Lewis Hamilton
3.50
bWin
Nico Rosberg
4.50
bWin
Sebastian Vettel
15.00
BetFirst
Felipe Massa
15.00
BetFirst
Valtteri Bottas
15.00
Unibet
Kevin Magnusen
17.00
bWin
Fernando Alonso
18.00
Unibet
Jenson Button
15.00
BetFirst
Kimi Raikkonen
31.00
BetFirst
Daniel Ricciardo
21.00
BetFirst
Nico Huelkenberg
125.00
Unibet
Sergio Perez
200.00
Unibet
Romain Grosjean
500.00
Unibet
Pastor Maldonado
500.00
Unibet

Grand Prix Formule 1 in Maleisië zal Plaats : Sepang International Circuit. Jalan Pekeliling 2, Klia, 64000 , Sepang, Maleisië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt het geheel terug van de pronostieken voor het Formule 1 seizoen dat Geld-kansspel.be aanbiedt ter gelegenheid van iedere race.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Download bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook