puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Lierse SK x Waasland-Beveren Play Off 2 zaterdag 26 april 2014 om 20u00

Donderdag 24 april, 2014

Lierse SK x Waasland-Beveren
In play-off II van de Belgische Jupiler Pro League wordt nog volop gestreden op de groepswinst. Alleen de winnaars van groep A en B gaan immers door naar de volgende ronde en blijven zo kans maken op een Europa League ticket. In groep A staat Oostende fier aan kop, gevolg door Waasland-Beveren, dat drie punten minder heeft. Daarachter volgen weer KAA Gent en Lierse op een punt. Alles is in theorie dus nog mogelijk, zeker gezien het feit dat Lierse komende speelronde Waasland-Beveren op bezoek krijgt. De winnaar lijkt mee te kunnen om de groepswinst, terwijl de verliezer definitief af dreigt te haken. Beide ploegen hebben niets aan een gelijkspel. In de eerste groepswedstrijd van play-off II speelden de ploegen ook al tegen elkaar; Waasland-Beveren wist in eigen huis met 2-0 te winnen.

Lierse SK

Lierse is afgezak naar de laatste plaats in groep A. Men heeft echter maar een punt achterstand op nummer twee Waasland-Beveren en ook het gat met koploper Oostende is slechts vier punten. Er is dus nog niets verloren voor Lierse, al moet men dan wil in eigen huis winnen van Waasland-Beveren. Lierse kent overigens een prima seizoen en maakte ment name in de reguliere competitie behoorlijk veel indruk met verzorgd en aanvallend voetbal. Play-off II is niet meer dan een extraatje voor de ploeg, maar men wil wel kijken of er mogelijkheden liggen. Na deze wedstrijd is er echter een hoop duidelijk. Het is voor Lierse aanhaken of definitief afhaken en die instelling mag dan ook van de spelers verwacht worden.

Waasland-Beveren

Waasland-Beveren is het levende bewijs van hoe het leven er in enkele weken compleet anders uit kan zien. Vrijwel het gehele seizoen streed de ploeg tegen degradatie en trok het alles uit de kast om boven de rode streep te blijven van play-off III. Dat lukte net en als beloning mocht men ook nog even deelnemen aan play-off II. Nu de helft van de groepswedstrijden is gespeeld, vindt Waasland-Beveren zichzelf terug op een keurige tweede plaats. Het zelfvertrouwen is groot en men wil vol voor de groepswinst gaan. Dan zal deze wedstrijd tegen Lierse echter wel gewonnen moeten worden.

Voorspelling

Lierse heeft de handdoek nog niet geworpen en zal dan ook deze wedstrijd graag naar zich toe trekken. Met behulp van het fanatieke thuispubliek verwachten we ook dat dit ze gaat lukken. Overwinning voor Lierse!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Lierse SK x Waasland-Beveren :

 
Lierse
Gelijkspel
Waasland-Beverent
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.20
3.30

3.20

Unibet >> Wedden op Unibet
2.10
3.30
3.40
bWin >> Wedden op bwin
2.20
3.20
3.00
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.16
3.30
3.20
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.20
3.30

3.20

Lierse SK x Waasland-Beveren zal Plaats : Herman Vanderpoortenstadion. Lispersteenweg 237, 2500, Lierre, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Website bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook