puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds RSC Anderlecht x Racing Genk Play Off 1 zondag 11 mei 2014 om 18u00

Donderdag 8 mei, 2014

RSC Anderlecht x Racing Genk
Anderlecht ontvangt zondag 11 mei in het eigen Constant Vandenstock Stadion in Brussel Racing Genk. Beide ploegen zijn de laatste weken redelijk goed op dreef. Zowel Anderlecht als Racing Genk verloor maar één van de laatste vijf duels. De enige verliespartij van Anderlecht was uitgerekend in de uitwedstrijd tegen Racing Genk, waar Thomas Buffel met een late treffer het vonnis velde over paars-wit. De ploeg van trainer Besnik Hasi, die net zijn contract bij Anderlecht met twee jaar verlengd heeft, is daarom gebrand op revanche.

Anderlecht moet winnen om titelkansen in leven te houden

Anderlecht is als nummer drie in de Pro League samen met Club Brugge, Standard Luik en Zulte Waregem nog vol in de race voor de titel. De regerend landskampioen staat in de kampioenspoule slechts drie punten achter op koploper Club Brugge en één punt op het lange tijd onaantastbare Standard Luik. Anderlecht kan zich daarom geen misstap tegen de nummer zes Racing Genk veroorloven. Maar ook voor Racing Genk staat er druk op de wedstrijd, wil het nog kans houden op plaatsing voor de Europa League. De achterstand op nummer vijf Lokeren is slechts twee punten.

Racing Genk heeft met bereiken Play Off I de doelstelling al gehaald

Bij zowel Anderlecht als Racing Genk rommelt het dit seizoen. Beide clubs namen dit seizoen afscheid van hun Nederlandse trainer, respectievelijk John van den Brom en Mario Been. Racing Genk wist ternauwernood de Play Off I te halen, wat gelijk ook de doelstelling van de club was. Anderlecht leek in de reguliere competitie al afgeschreven voor de titel, maar toont veerkracht. Zo won het in de kampioenspoule al knap van Club Brugge en Standard Luik. Er kan zondag 11 mei een aanvallend Anderlecht verwacht worden, dat het lager geklasseerde Racing Genk onder druk wil houden.

Anderlecht favoriet op basis van onderlinge resultaten

De statistieken spreken in het voordeel van Anderlecht, dat niet alleen thuis speelt maar ook 22 van de laatste 34 onderlinge wedstrijden in het voordeel beslechtte. In de gewone competitie boekte Anderlecht een 2-0 zege op Racing Genk. De kans op doelpunten is groot. In deze serie krachtmetingen tussen beide teams vielen gemiddeld meer dan drie goals per wedstrijd. Racing Genk kan zich vasthouden aan het feit dat het in het voorjaar goed presteert op verplaatsing tegen Anderlecht. Zowel in 2013 als 2012 werd in april een overwinning uit het Constant Vandenstock Stadion meegenomen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen RSC Anderlecht en Racing Genk :

 
Anderlecht
Gelijkspel
Genk
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes
1.30
4.80
9.50
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.33
5.00
8.25
Unibet >> Wedden op Unibet
1.32
5.10
9.25
bWin >> Wedden op bwin
1.40
4.00
7.50
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.31
4.90
8.80
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.33
5.00
8.25

RSC Anderlecht x Racing Genk zal Plaats : Constant Vanden Stockstadion. avenue Théo Verbeeck 2, 1070, Anderlecht, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Website bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook