puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Racing Genk x RSC Anderlecht Play Off 1 maandag 21 april 2014 om 18u00

Vrijdag 18 april, 2014

Racing Genk x RSC Anderlecht
Vier ploegen lijken in de Jupiler Pro league uit te gaan maken wie er kampioen wordt in deze competitie. Voor de twee anderen in play-off I is het echter niet alleen een kwestie van uitspelen. Voor hen is immers rechtstreeks plaatsing voor de Europa League nog van belang. In dat kader is het ook voor Racing Genk en Lokeren belangrijk om punten te pakken. Komende speelronde neemt Racing Genk het op tegen Anderlecht. Wie van deze twee ploegen zal de punten behalen? Een voorbeschouwing.

Racing Genk

Eigenlijk rommelt het dit hele seizoen al bij Genk. Gedurende het jaar kon de juiste vorm maar niet gevonden worden en ontstonden er ook enkele relletjes. Zo werd met het einde van de competitie in zicht de trainer ontslagen. Gelukkig wist men ternauwernood play-off I te halen, wat de eerste doelstelling was van de clubleiding. Men wil echter ook Europees voetbal halen en dat gaat niet vanzelf. Er zullen nu eenmaal punten moeten worden gepakt en slechte tegenstanders krijg je niet meer in deze fase van de competitie. Racing Genk zal dus alles op alles moeten zetten om punten te sprokkelen en op deze manier Europees voetbal veilig te stellen.

Anderlecht

Velen schreven de regerend landskampioen in de reguliere competitie al af, maar men heeft na een aantal goede wedstrijden weer volop kans op het kampioenschap. Anderlecht wist in de play-off bijvoorbeeld knap te winnen van Club Brugge. Her en der gingen er echter ook wel wat punten verloren voor de ploeg uit Brussel. Zo werd de eerste play-off wedstrijd direct verloren van Standard Luik en wierp Zulte Waregem afgelopen speelronde in Brussel zo'n muur op dat Anderlecht er niet doorheen kwam en de wedstrijd in 0-0 eindigde. Toch heeft men nog alle kans op het kampioenschap. Dan zullen er echter wel punten gepakt moeten worden, zeker tegen de lager geklasseerde ploegen in play-off I zoals Racing Genk. Anderlecht zal naar onze inschatting dan ook vol op de aanval spelen en er alles aan doen om de drie punten mee terug naar Brussel te nemen.

Voorspelling

Anderlecht heeft meer kwaliteit, maar Racing Genk zal zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven voor eigen publiek. Toch verwachten we dat Anderlecht deze wedstrijd uiteindelijk zal winnen, al zal het verschil niet enorm groot zijn in de score.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Racing Genk en RSC Anderlecht :

 
Genk
Gelijkspel
Anderlecht
BetFirst >> Wedden op betFirst
3.20
3.20

2.10

Unibet >> Wedden op Unibet
3.50
3.45
2.00
bWin >> Wedden op bwin
3.20
3.20
2.10
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
3.35
3.30
2.08
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
3.20
3.20

2.10

Racing Genk x RSC Anderlecht zal Plaats : Cristal Arena. Stadionplein 4, 3600, Genk, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Website bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook