puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Standard Luik x KV Mechelen zaterdag 8 maart 2014 om 20u00

Vrijdag 7 maart, 2014

Standard Luik en KV Mechelen
Het einde van de reguliere competitie in de Belgische Jupiler Pro League komt in zicht en daarmee staan ook de play-off wedstrijden voor de deur. Hoewel lang niet alle prijzen nog verdeeld zijn, weten de meeste ploegen echter wel waar ze terecht gaan komen in de nacompetitie. Iedereen doet dan ook zijn stinkende best voor een zo goed mogelijke uitgangspositie aan het einde van de reguliere competitie. In de komende speelronde neemt Standard Luik het op tegen KV Mechelen. Kan Standard Luik herstellen na twee nederlagen op rij of weet KV Mechelen de pijn te vergroten? Een voorbeschouwing.

Standard Luik

Standard Luik maakt een uitstekend seizoen door. Eindelijk wordt de ploeg weer gezien als een van de topfavorieten voor de titel. Standard staat dan ook fier bovenaan met vier punten voorsprong op de eerstvolgende achtervolger. Met het oog op de play-off wedstrijden stelt deze voorsprong echter weinig voor en wanneer we bedenken dat de voorsprong twee wedstrijden terug nog tien punten was, kunnen we onze vraagtekens stellen bij de huidige vorm van Standard. Men verloor namelijk tweemaal op rij. Eerst werd er thuis een gevoelige 2-3 nederlaag geleden tegen KAA Gent, waarna nummer twee Club Brugge de competitie weer helemaal spannend maakte door in eigen huis met Standard Luik af te rekenen. De vraag is of deze twee klappen de ploeg van de wijs hebben gebracht. Tijdens de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen zullen we een antwoord kunnen krijgen op deze vraag. Standard wordt immers geacht om, van deze op papier zwakkere tegenstander, te winnen. Dat moet dan natuurlijk nog wel even gebeuren en dat gaat niet vanzelf.

KV Mechelen

KV Mechelen kan rustig de laatste wedstrijden van het seizoen spelen en zich voor gaan bereiden op play-off II. Via deze play-off is het immers nog mogelijk om zich te plaatsen voor Europees voetbal. Men zal dus weinig risico meer nemen in de resterende competitiewedstrijden. KV Mechelen kan nog wel dalen of zakken in het klassement, maar kan niet meer onder de rode streep terecht komen en al helemaal niet in de buurt van play-off I. Dat de ploeg daarom ontspannen kan spelen, kan voor Mechelen zowel positief als negatief uitpakken.

Voorspelling

De druk is groot bij koploper Standard Luik. Toch verwachten we dat ze weinig moeite zullen hebben met KV Mechelen, dat nergens meer voor speelt. We voorspellen dan ook een overwinning voor Standard.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Standard Luik en KV Mechelen :

 
Standard Luik
Gelijkspel
KV Mechelen
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.30
5.00

9.50

Unibet >> Wedden op Unibet
1.30
5.50
10.00
bWin >> Wedden op bwin
1.33
4.60
7.75
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.30
5.00

9.50

Standard Luik en KV Mechelen zal Plaats : Stade Maurice Dufrasne. 2, rue de La Centrale, 4000, Liège, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Website bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook