puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Swansea City x SSC Napoli Europa League 20 februari 2014 om 21u05

Woensdag 19 februari, 2014

Swansea City x SSC Napoli
Op 20 februari 2014 zal er een spannende wedstrijd gespeeld worden tussen Swansea en SSC Napoli. De wedstrijd begint om 21:05 uur. De wedstrijd zal worden gespeeld in het Liberty Stadium in Wales. Swansea is een voetbalploeg uit Swansea Wales en is opgericht in 1912. De coach van deze voetbalploeg is Michael Laudrup. SSC Napoli is een voetbalploeg uit Italië en is opgericht in 1924. Op dit moment is Rafael Benítez coach van deze voetbalploeg. De ploeg heeft zijn oorsprong in Napels.

De vorm van voetbalploeg Swansea

Swansea doet het in de Premier League redelijk. Op dit moment neemt de voetbalploeg de 10e positie in. In de Europa League wordt er echter beter gevoetbald, want inmiddels zijn de achtste finales bereikt. De ploeg zal zeker aan de bak moeten om de komende wedstrijd tegen SSC Napoli te kunnen winnen. SSC Napoli weet namelijk prima resultaten neer te zetten op dit moment. Zowel in de Italiaanse competitie als in de Europa League wordt er prima gevoetbald. Het zal er daarom om gaan spannen of Swansea de Italiaanse ploeg zal weten te verslaan.

De vorm van voetbalploeg SSC Napoli

SSC Napoli doet het op dit moment erg goed in de Italiaanse competitie. Op dit moment wordt de 3e positie ingenomen. Van de laatste 5 wedstrijden die er gespeeld zijn in de Italiaanse competitie heeft SSC Napoli er 3 weten te winnen. Daarmee weet SSC Napoli prima resultaten neer te zetten. Dat is ook het geval in de Europa League. Wanneer deze vorm behouden blijft, dan maakt SSC Napolo statistisch gezien de meeste kans om de wedstrijd op 20 februari 2014 te winnen.

Wie maakt de meeste kans om te winnen ?

Statistisch gezien lijkt SSC Napoli de meeste kans te maken om de wedstrijd op 20 februari 2014 te winnen. De ploeg van Swansea mag echter zeker niet onderschat worden. Engelse voetbalploegen zullen er namelijk alles aan doen om een wedstrijd te winnen. Dat zit in hun aard en karakter. Swansea zou zomaar eens heel verrassend uit de hoek kunnen komen. Juist omdat ze prima spelen in de Europa League. Ze zijn daardoor een gevaarlijke tegenstander voor SSC Napoli. Het belooft daarom een spannende, maar zeker ook leuke wedstrijd te worden. Een wedstrijd met waarschijnlijk heel veel uitersten !

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Swansea City en SSC Napoli :

 
Swansea
Gelijkspel
SSC Napoli
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.80
3.20
2.55
Unibet >> Wedden op Unibet
2.60
3.20
2.65
bWin >> Wedden op bwin
2.60
3.30
2.40
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.80
3.20
2.55

Swansea City x SSC Napoli zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Europa League zowel van de gespeelde wedstrijden als van die die nog moeten plaatsvinden.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Download bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook