puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Zulte Waregem x Club Brugge zaterdag 8 maart 2014 om 20u00

Vrijdag 7 maart, 2014

Zulte Waregem x Club Brugge
Met nog twee wedstrijden te gaan in de reguliere competitie staat er een heuse topper op het programma in de Belgische Jupiler Pro League. Zulte Waregem zal het namelijk in eigen huis opnemen tegen Club Brugge. Als Zulte Waregem nog een rol van betekenis wil spelen in de titelstrijd en play-off I niet al wil beginnen met een enorme achterstand, zal men vol voor de overwinning moeten gaan. Zal het de ploeg van Jacky Durand lukken om dichterbij Club Brugge te komen of worden ze nog meer op achterstand gezet? Een voorbeschouwing.

Zulte Waregem

Zulte Waregem is voorlopig nog niet in staat om het succesvolle seizoen van vorig jaar een passend vervolg te geven. Na een ontzettend spannende strijd in de play-off wedstrijden moest Zulte vorig jaar uiteindelijk het hoofd buigen na een onderlinge confrontatie tegen de latere landskampioen Anderlecht. De tweede plaats zal slechts een troostprijs geweest zijn en dit jaar wilde de ploeg vol voor het kampioenschap gaan. Veel komt daar voorlopig nog niet terecht, al moeten we wel zeggen dat Zulte zich vrij eenvoudig weet te plaatsen voor play-off I. Men staat echter op de vierde plaats met maar liefst veertien punten achterstand op koploper Standard Luik. Dat lijkt een gat dat ook in de play-off wedstrijden niet meer te overbruggen is, maar niets is onmogelijk. Men kan in ieder geval beginnen met de wedstrijd tegen Club Brugge te winnen om zo het gat met de huidige nummer twee kleiner te maken. Dat zal echter geen gemakkelijke klus worden, aangezien het zelfvertrouwen bij de tegenstander groot is.

Club Brugge

Club Brugge is de tweede seizoenshelft goed op dreef gekomen. In het spoor van koploper Standard Luik bleef de ploeg winnen. Nadat Standard in eigen huis van Gent verloor, greep Club Brugge vorige week in de onderlinge confrontatie met Standard haar kans, waardoor het gat tussen de twee in enkele weken tijd is teruggelopen van tien punten naar slechts vier punten. Dat gat is met het oog op de play-off wedstrijden verwaarloosbaar en Club Brugge zal psychologisch in het voordeel zijn, vanwege de huidige vorm. Club Brugge zal dan ook met veel zelfvertrouwen afreizen voor de wedstrijd tegen Zulte en zal vol voor de drie punten gaan in deze topper.

Voorspelling

Vanwege we de huidige vorm van beide ploegen, voorspellen we een kleine overwinning voor Club Brugge.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Club Brugge :

 
Zulte Waregem
Gelijkspel
Club Brugge
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.85
3.25

2.35

Unibet >> Wedden op Unibet
2.85
3.45
2.30
bWin >> Wedden op bwin
2.65
3.30
2.40
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.85
3.25
2.35

Zulte Waregem x Club Brugge zal Plaats : Regenboogstadion. Zuiderlaan 17, 8790, Waregem, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Website bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook