puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds RSC Anderlecht x KV Oostende zondag 16 maart 2014 om 18u00

Donderdag 13 maart, 2014

RSC Anderlecht x KV Oostende
De legendarische club uit Brussel, die al sinds decennia het Belgische voetbal beheerst, heeft trainer John van de Brom aan de kant gezet. Dit hangt samen met de verwachtingen van het bestuur die en de trainer en het elftal maar niet waar kunnen maken. Soms leest men wel eens dat Anderlecht te weinig talent heeft om aan de kop van de competitie te staan. Feit is wel dat van de Brom de club verleden jaar kampioen maakte. Dat sterke spelers vertrokken en dat hij te kampen heeft met blessures van dragende spelers.

RSC Anderlecht

Ondanks dit alles moet de wedstrijd tegen nummer 9 op de ranglijst, KV Oostende, niet het grootste probleem worden. Maar in een ploeg die zo aangeslagen is, is de onrust en de twijfel binnen geslopen. Mogelijk kan het verlies tegen OH Leuven zo hard aangekomen zijn dat het ook dit weekend nog na zal klinken.

KV Oostende

KV Oostende is een verdienstelijke subtopper die zijn punten binnen haalt, maar eigenlijk geen grootse dingen verricht. De kans dat de ploeg aan de Play Offs zal kunnen deelnemen is zo goed als verkeken. Wat hen rest is zorgen dat ze niet in die andere Play Offs terecht komen waar het om degradatie gaat. Want ook in de Belgische competitie zijn de verschillen relatief klein. Tussen OH Leuven dat voorlaatste staat en KV Oostende zitten maar 7 punten.

Kans pakken

De grote vraag is natuurlijk of KV Oostende de kans die er nu lijkt te liggen, kan pakken en het zwalkende RSC Anderlecht de tweede nederlaag in een week kan toebrengen? Of is de opvolger van van de Brom, Besnik Hasi, in staat het elftal te motiveren. Vaak levert het ontslag van de coach een opleving op die een paar weken aanhoudt, waarna het elftal weer in de oude rol terug valt. Is dat nu ook het geval?

Feit is dat KV Oostende een kans heeft om te winnen. Feit is ook dat Oostende de thuiswedstrijd niet wist te winnen, maar met 3-0 verloor van Anderlecht. In principe is de voorspelling dus makkelijk. Anderlecht speelt voor eigen publiek en houdt de drie punten in eigen zak. Toch is er natuurlijk ook die twijfel. Kan de ploeg zich voldoende herstellen van de perikelen van de afgelopen dagen? Van die, wat de media als beschamend betitelen, nederlaag tegen Leuven en van het wegsturen van de trainer?

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen RSC Anderlecht en KV Oostende :

 
Anderlecht
Gelijkspel
Oostende
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.25
6.00

10.00

Unibet >> Wedden op Unibet
1.20
6.50
11.00
bWin >> Wedden op bwin
1.25
5.50
8.75
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.24
5.40
11.50
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.25
6.00

10.00

RSC Anderlecht x KV Oostende zal Plaats : Constant Vanden Stockstadion. avenue Théo Verbeeck 2, 1070, Anderlecht, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Website bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook