puce H1 Geld-Kansspel.be

De EK kwalificatiewedstrijd tussen Letland en Nederland

Donderdag 11 juni, 2015

Letland x Nederland
Op 12 juni 2015 om 20:45 uur spelen Nederland en Letland tegen elkaar in een kwalificatiewedstrijd voor het EK 2016. De afgelopen wedstrijd werd door Nederland met 6-0 gewonnen en dat maakt dat Oranje met een goed gevoel de wedstrijd zal beginnen. Toch zal Nederland moeten winnen om te kunnen deelnemen aan het EK 2016 in Frankrijk. Letland kan echter soms verrassend uit de hoek komen en dus zal het land er alles aan doen om er een gelijkspel uit te halen. Het blijft daarom spannend wat er deze wedstrijd gaat gebeuren.

Letland

In de huidige pool heeft Letland 2 wedstrijden verloren en 3 keer gelijkgespeeld. De laatste wedstrijd die met 6-0 werd verloren door Letland, heeft ongetwijfeld een vervelende nasmaak achtergelaten bij Letland. Het land zal daarom alles uit de kast halen om er komende wedstrijd alsnog een overwinning of gelijkspel uit te slepen. Of dat gaat lukken is nog maar de vroeg. Nederland heeft zich absoluut bewezen de afgelopen wedstrijd. Toch heeft Letland in het verleden meerdere malen laten zien dat het zelfs de sterkte tegenstander kan verslaan.

Nederland

Hoewel Nederland de wedstrijd tegen Letland met vertrouwen tegemoet zal zien, speelt Oranje niet zoals het zou moeten doen. Winst op Letland is dan ook meer dan gewenst. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat Nederland deze wedstrijd tegen Letland zal verliezen, wordt het voor Oranje heel lastig om door te gaan naar de volgende ronde. Nederland zal er daarom alles aan moeten doen om dit te voorkomen. Momenteel staat Nederland op de derde positie. Van de 9 landen mogen er slechts 5 door. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat deze wedstrijd in het voordeel van Nederland wordt beslist.

Welk land gaat er winnen?

De grote vraag is natuurlijk wie deze wedstrijd uiteindelijk gaat winnen? Hoewel Letland absoluut verrassend uit de hoek kan komen, is het Nederland die waarschijnlijk deze wedstrijd gaat winnen. Als Nederland uiteindelijk weet te winnen in Stadionas Skontos te Riga, dan zal er ongetwijfeld flink gefeest worden in de stad. Dat mag ook zeker, want dat betekent dat Guus Hiddink na komende wedstrijd niet zal hoeven op te stappen als bondscoach van Oranje. Toch blijft Letland een gevaarlijke tegenstander, dus zal Oranje absoluut op haar hoede moeten zijn.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Letland en Nederland :

  Letland Gelijkspel Nederland
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes 11 5.5 1.18
BetFirst >> Wedden op betFirst 16.5 6.65 1.15
Unibet >> Wedden op Unibet 16 6.5 1.19
bWin >> Wedden op bwin 13.5 6.25 1.2
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace 15.5 6.4 1.19

Letland x Nederland zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook