puce H1 Geld-Kansspel.be

Het grootste spektakel ter wereld : de Tour!

Maandag 14 juli, 2014

Het grootste spektakel ter wereld : de Tour!
Hoe belangrijk het WK voetbal ook is. Hoe zeer echte liefhebbers zich op Wimbledon verheugen. Er is maar een echt sportspektakel op deze aarde en dat is de Ronde van Frankrijk.

De Tour 2014

Ongetwijfeld is de Ronde van Frankrijk voor renners en volgers extreem gevaarlijk. Misschien is dat een van de redenen waarom iedereen er zo door wordt aangetrokken. Eigenlijk is het vreemd te zien hoe 200 mannen op een fiets gevolgd en omringd worden door 3000 mensen op motoren, in auto's en bussen. Hoe die 200 mannen miljoenen mensen dagelijks aan de buis kluisteren of via de radio de luisteraars boeien. De Tour is gewoonweg het mooiste wat er is.

Winnaars

Ondanks deze lofzang wisten we ook al bij de start dat de Tour dit jaar een strijd tussen Chris Froom en Alberto Contador zou worden. Zoals zo vaak was de Tour het hiermee niet eens. Froom moest de strijd staken en Contador ligt bijna 3 minuten achter op leider Nibali.

Hoe zal deze Tour zich verder ontwikkelen? Als Nederlander kijk je naar Bouke Mollema. Als Belg naar Jürgen van de Broecke.

Feiten

Net als iedere wedstrijd heeft ook de Ronde van Frankrijk met wetmatigheden te maken. Met pure feiten. Zo zal Richie Porte deze Tour zeker niet winnen. Porte heeft ieder jaar een vreselijk slechte dag. Zo ook in 2014. Zo zal Talansky de Tour niet winnen. Bij een kleine koers, zoals de Dauphiné Liberé, kan hij mee met de besten, maar de Tour duurt te lang voor hem. Zo zal van de Broecke ergens in de Pyreneeën tijd verliezen en Kwiatkowski langzaam maar gestaag wegzakken uit de top 8.

Kanshebbers

Het wordt een super spannende strijd tussen Contador en Nibali, waarbij de taaie Mollema garen kan spinnen. Contador wordt door wraakgevoelens gedreven. Nibali heeft de hete adem van zijn sponsor in de nek. Mollema wil bij de eerste zes eindigen. Dan is zijn sponsor tevreden. Hijzelf zeker niet want hij denkt beter te kunnen. Zijn ploeg kan hem echter niet voldoende ondersteunen. Die is weg zodra er een berg verschijnt. Dus dan toch maar Alberto?

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Zij het de Ronde van Frankrijk of wedstrijden korter bij ons zoals de Ronde van Vlaanderen, kan u als fan van het stalen ros het geheel van de pronostieken raadplegen met betrekking tot wielerwedstrijden.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook