puce H1 Geld-Kansspel.be

Reis de Rode Duivels achterna naar Brazilië WK, samennaarbrazilie.be

Woensdag 9 april, 2014

Super Lotto Brazilie
Tot vrijdag 11 april 2014 heb je niet alleen de kans om 2 miljoen te winnen met de Super Lotto, maar maak je ook nog eens kans om de Rode Duivels achterna te reizen naar Brazilië. Voeg je bij de eerste 50 winnaars en zet koers naar Rio! Daarnaast kunnen er nog eens 100 landgenoten hun koffers pakken dankzij een speciale Super Lotto Brazilië trekking. Eindelijk kunnen je voetbaldromen uitkomen!

Hoe werkt het?

Door met een Super Lotto Brazilië spelformulier mee te spelen en je in te schrijven op www.samennaarbrazilie.be, maak je kans op een reis naar Brazilië, inclusief natuurlijk de Super Lotto Jackpot van € 2.000.000,00. Er zijn wel 50 duo-reizen te winnen bij de Lotto trekking op 11 april 2014. Het is daarom zeker de moeite waard om je in te schrijven! Je deelname aan deze bijzondere Brazilië trekking gebeurt tegelijkertijd of in combinatie met je deelname aan de Super Lotto trekking.

Hoe speel je mee?

Je kunt heel eenvoudig mee spelen. Vul op het speciale Super Lotto Brazilië spelformulier 1 tot 14 roosters in en kruis 6 nummers aan per rooster of speel op www.e-lotto.be. Dit kost € 1,00 per rooster. Wil je geen nummers kiezen, dan kun je dit ook laten verzorgen door Quick Pick. De computer kiest dan willekeurig de nummers. Het formulier moet gevalideerd worden in een verkooppunt van de Nationale Loterij. Je spelticket moet je goed bewaren, alleen dan kan de winst worden uitbetaald.

Schrijf je in om kans te maken op een reis

Wil je kans maken op een reis naar Brazilië, dan moet jij je inschrijven op www.samennaarbrazilie.be. Die doe je aan de hand van je serienummer die je terug vindt op je spelticket. Tot 20:00 uur op 11 april 2014 kun je deelnemen aan deze trekking. Daarnaast vindt er nog een 3e trekking plaats op 9 mei 2014.

Op de hoogte blijven

Deze speciale actie kun je volgen op Twitter. De resultaten kun je ook bekijken op www.superlotto.be. Het resultaat van de duo-reizen kun je bekijken op www.samennaarbrazilie.be. Met een deel van de inkomsten worden ook maatschappelijke projecten gefinancierd!

e-Lotto - Legaal wedden op sport in België

e-Lotto : bookmaker fiche en ons advies
e-Lotto - Logo Licentie België KSC e-Lotto e-Lotto werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+148123.

Website : e-Lotto Download e-Lotto

Commentaar over de nieuwe

pagina laadt niet Par Bartelts Marjolein le 22/04/2014

Ik heb het nu al zovele keren geprobeerd (dozijnen keren !) maar het lukt niet om de pagina "samennaarbrazilie.be) te laden. Krijg de boodschap "pagina is niet beschikbaar". Er scheelt toch iets aan de website van de Nationale Loterij. Ben het nu echt wel wat moe. Heb drie maal al meegedaan aan de actie met iedere keer hetzelfde resultaat. Kunnen jullie dit nu echt niet fixen?????

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

e-Lotto - De laatste actualiteiten over sportweddenschappen in België

Nog meer millions dan Euro Millions vrijdag 3 oktober

Nog meer millions dan Euro Millions vrijdag 3 oktober

Woensdag 1 oktober, 2014

Vanaf 1 oktober 2014 start de Deelname aan de Euro Millions Verjaardagsjackpot!

e-lotto logo

Een recordwinst van 11 miljoen euro tijdens de Lotto-trekking

Woensdag 16 juli, 2014

Hoewel Belgie uit het WK is gespeeld door Argentinie, heeft toch één Belg een gat in de lucht gesprongen tijdens de deelname van het land aan het WK. Tijdens de Lotto-trekking heeft deze winnaar namel...

F1+ licentie Nationale Loterij voor online weddenschappen

Een F1+ licentie is toegekend aan de Nationale Loterij voor online weddenschappen

Donderdag 3 april, 2014

In december 2013 heeft de Nationale Loterij een aanvraag ingediend om weddenschappen te kunnen aanbieden op het internet. De Kansspelcommissie heeft beslist om een F1+ licentie toe te kennen aan de Na...

De artikels van de rubriek Wettelijk sportwedden in België

 
 
rss twitter Facebook Facebook