puce H1 Geld-Kansspel.be

Ontvang 5 € gratis weddenschap tijdens de openingswedstrijd van het WK 2014

Dinsdag 10 juni, 2014

Ontvang 5 € gratis weddenschap tijdens de openingswedstrijd van het WK 2014
Je kunt een gratis weddenschap ontvangen tijdens de openingswedstrijd van het WK 2014 in Brazilië. Daarvoor moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen bij Ladbrokes, daarom kun je deze hier overzichtelijk op een rijtje vinden.

Een weddenschap van € 5,00 of meer plaatsen

Wanneer je een weddenschap van € 5,00 of meer plaatst op de winnaar van de Wereldbeker, dan ontvang je en gratis weddenschap. Deze heeft een waarde van € 5,00 op de wedstrijd tussen Kroatië en Brazilië die plaats vindt op 12 juni 2014. Voor Ladbrokes wedkantoren op Belgisch grondgebied is deze aanbieding helaas niet geldig. De aanbieding kan ook enkel gewonnen worden wanneer er een weddenschap geplaatst wordt op de Eindwinnaar Wereldbeker 2014.

Een minimuminzet maakt het mogelijk om geld te winnen

Wanneer je kans wilt maken op deze gratis weddenschap, dan dien je een minimuminzet te doen van € 5,00. Uiteraard mag dit bedrag ook hoger zijn. Alleen een minimuminzet vanaf een bedrag van € 2,50 welke op een geplaatst en winnend weddenschap wordt uitgebracht, komt in aanmerking voor een gratis weddenschap. Je kunt slechts 1 keer kans maken op deze gratis weddenschap. Heb je een gratis weddenschap of bonus, dan kun je deze niet inzetten voor deze aanbieding. De aanbieding is vanaf vandaag geldig, tot het moment dat de wedstrijd tussen de 2 landen wordt afgetrapt. Doe daarom vandaag nog mee!

Een gewonnen weddenschap moet volledig ingezet worden

Houd er rekening mee dat de waarde van een gratis weddenschap niet wordt uitgekeerd, wanneer er een uitbetaling van de opbrengst van een gratis weddenschap plaats vindt. Natuurlijk zijn verder de Algemene Voorwaarden van www.ladbrokes.be van toepassing. Wanneer je de gratis weddenschap hebt gewonnen, dan dien je deze volledig in te zetten. Hij is dus niet splitsbaar. Zet daarom nu je € 5,00 in en maak kans op deze gratis weddenschap.

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook